Girl Team Yazılı Kız Çocuk Şortlu Alt-Üst Takım 4-9 Yaş

107,78 ₺

Lets Go Yazılı Kız Çocuk Şortlu Alt Üst Takım 4-9 Yaş

107,78 ₺

Şort Fiyatları

Genellikle spor yapmak için, paçaları dizlerin yukarısında olan, kısa bir pantolon çeşidi olan şort, özellikle yaz aylarında çok fazla tercih edilir. Dış giyim amacıyla kullanılan şortlar, paçaları bacağa yapışmadığı ve açık dökümlü olduğu için çok rahat bir kız çocuk giyim kıyafetidir. Bu kıyafeti bayanlar ya da erkekler tercih edebilir. Pratik ve rahat kullanımı olan şort, gidilecek her ortama uygun olabilen, farklı tarz ve kumaşları olan bir kıyafettir.

Şort Modelleri

Yazın habercisi mini şortlar, özellikle sıcak havalarda birçok kişinin yardımına koşmaktadır. Rengârenk ve hafif kumaşları olan şortlar, cep detaylı, rahat kesim, kareli ve çizgili modellerde bulunur. Çabasız şıklık isteyenler şort kullanıma çok önem verir. Sitedeki çizgili keten ya da kot şort gibi modellerle şık bir görünüm kazabilirsiniz. Likralı ya da bermuda şort modelleri de birçok şort kullanıcısının hayatında çok yer verdiği modellerdir. İndirimli şort modellerini ücretsiz kargo ve uygun fiyatlarla almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Şort Seçimi

Şort seçimi yaparken kişinin vücudu göz önünde bulundurulmalıdır. Oval vücudunuz varsa yüksek bel şort modellerini kullanarak sıklığı yakalayabilirsiniz. Baseni ve kalçaları geniş olan kişiler bacağı sıkmayan şort modellerine yönelir. Rahatlık ve şıklığı bir arada bulabileceğiniz şort modelleriyle hem şık olabilir hem de rahat edebilirsiniz. Küçük el çantalarınız ile şortlarınızı renklendirebilir ve başarılı kombinler hazırlayabilirsiniz.