Ürün Bulunamadı.

Karot Makinesi Fiyatları

Beton gibi alanlardan silindirik parçalar çıkarmaya yarayan elektrikli el aletlerine karot makinesi deniyor. Bu makineler hem elektrikli hem de akülü olarak farklı modellerde satışa çıkarılıyor. Bu makineler satın alınırken dikkat edilmesi gereken önemli detaylar vardır. Her şeyden önemlisi ne kadar boyutta silindir parça çıkarmak istiyorsanız ona uygun bir makine seçilmesi gerekiyor. Her boy için farklı makine uçlarının olduğundan emin olunmalıdır. Bu ürünlerde birden fazla ucun aynı makinede kullanılabilmesi son derece önemlidir. Aynı zamanda alınan makinenin yedek parçalarının kolay şekilde elde edilmesi gerekiyor. 

Sabit Karot Makineleri

Profesyonel karot makinelerinden biri olan sabit karot makinesi 4980 watt gücündedir. Bunun yanında çift vites yağlı şanzıman özelliğine sahip olan ürün 2 yıllık garanti ile satışa sunuluyor. Delme çapı ise 300 mm’dir. Sabit ürün kullanımı açısından da oldukça rahattır.

Sulu Karot Makinesi

Sulu karot makinesi 3200w’dur. Bu ürünler sulu delmeye uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Ağırlık olarak 35 kg olması ürün açısından önemli bir özelliktir. İyi bir makine olması ve dayanıklı olması birçok kişi tarafından bu ürünün tercih edilmesini sağlamıştır.

Beton Kesme Ve Kanal Açma Makinesi

Titreşimi emme kapasitesi bulunan ürün insanların çok rahat bir şekilde uzun saatler çalışmasına olanak sağlıyor. Ağırlığı 7 kg’dır. Bu ürünler profesyonel kullanıcılar için son derece uygun bir üründür. Duvar gibi tüm yüzeylerde kullanılabilme imkânı vardır.