Ürün Bulunamadı.

Benzinli Jeneratör Fiyatları

Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte elektrik kullanım alanı oldukça fazladır. Elektrik temel kulanım alanlarının her yerinde karşımıza çıkmaktadır. Elektrik kesintisi olması durumunda birçok sorun olacaktır. Hem sanayi hem de ev ortamları için temel ihtiyaçlardan biri olan elektrik için kesilmeye karşı bazı önlemlerde alınmıştır. Bunların en başında jeneratörler gelmektedir. Benzinli jeneratör elektrik üretici olarak da bilinir. Mekanik enerjiyi elektrik enerjisine çeviren alettir. 

Jeneratör Çeşitleri

Bu jeneratörler aynı zamanda buhar makinesi, içten yanmalı motor, su jeneratörü ve rüzgâr türbinleri olabilir. Fakat et çok kullanılanlar dizel ya da benzinli olan jeneratörlerdir. Bu benzinli jeneratörler uzun süre kullanım sağlamaz. Mutlaka yakıt doldurulması gerekmektedir. Benzinli jeneratörler kabinli, marşı ya da çevirmeli olabilmektedir. Farklı firmaların ürettikleri birçok jeneratör çeşitleri içerisinden en çok kullanılanlar volt açısından yüksek olanlarıdır. Enerji üretimi için çok yakıta ihtiyaç duyar. Hazneleri diğerlerine göre daha gelişmiştir. Tüm jeneratörler bağlandıkları yere göre elektrik kesintisi olduğu andan itibaren yaklaşık 10 saniye içerisinde devreye girer. Fakat bazı durumlarda otomatik değil manüel olarak açmak ve jeneratörü çalıştırmak gerekir. 

Güçleri Değişkendir

Jeneratörler 1 kw ile 100 kw ta kadar olanlar için düşük ve orta sınıf olarak geçer daha üstü olanlar sanayi tipleridir. Renkleri genellikle sarı ve turuncudur. Dikkat çekici olmaları çabuk bulunmalarını sağlar. Aynı zamanda kullanımları çok kolaydır.