ERUNTOP Havya Lehim Makinası Havya Sıcak Hava Tabancası

17% 1.800,00 ₺

1.499,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Sıcak Hava Tabancası Fiyatları

Sıcak hava tabancası özellikle eritme ısıtma ve yapıştırma işlemleri için kullanılan tehlikeli bir alettir. Büyük fabrikalarda ve üretim yapan tüm yerlerde kullanılır. İşletmelerin genellikle ambalajlama departmanlarında kullanılır. Sıcak hava tabancası sanayi endüstri gelişiminde sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Bu tabanca matkap gibi görünen yüksek ısıveren alettir. 

Sıcak Hava Tabancası Kullanım Alanları

Genellikle mobilya sektöründe kullanılır. Bunun dışında ambalajlama ve paketleme işlemleri içinde kullanılan malzeme olan sıcak hava tabancası naylonlar üzerinde daha etkilidir. Bu elektrikli el aletleri verdiği ısı sayesinde yüksek oranda güvenilir aynı zamanda tehlikelidir. Özellikle birçok fabrikanın ambalajlama kısmında kullanılan sıcak hava tabancası kir, toz ve diğer unsurlardan korumak adına çok önemlidir. Bunu en aza indirmek için kalıcı olarak kapatılan ürünlerde istenilen verim alınmaktadır. Bu aletin kullanılması tehlikeli ve ısıya dayalı olduğundan mutlaka eğitimli kişiler tarafından dikkatle kullanılmalıdır. Vakumlama sistemi ile uzun süre kullanılan ambalajlar üretilebilmektedir. Her boy ve genişlikte işlem yapılabilmektedir. Aynı zamanda bu aletlerin el boy olanları vardır. Evlerde ufak işletmelerde kullanılabilinir. 

Sıcak Hava Tabancası Çeşitleri

Bu ürünlerin kullanılması açısından en uygun yerler geniş alanlardır. Ürünlerde kullanılan malzemeler 1. Sınıftır. Erimeye, donmaya karşı koyan maddelerden üretilmişlerdir. Aynı zamanda içinde bulunan termo demirler sayesinde uzun süre ısıveren bir yapıya sahiptir. Isılar derecelendirilebilinir. İstenildiği şekilde ayarlanır. Bu ürünlerin uzun süre kullanılabilmesi için belli zamanlarda bakım yapılması gerekmektedir.