Ürün Bulunamadı.

Koli Kalemi Çeşitleri ve Fiyatları

Koli kalemleri yazı,  çizim, boyama gibi işlerde kullanılan bir gereçtir.  Kalemler kullanım alanlarına göre çeşitlilik göstermektedir.  Koli Kalemi (marker kalem, permanent kalem) bu çeşitlerden bir tanesidir.  Koli kalemleri asetat kalemleri ile de benzer özellikler taşımaktadır.

Mürekkebi sayesinde kalıcılığa sahip olan koli kalemi farklı alanlarda da kullanılmaktadır. 

Koli Kalemi Kullanım Alanları

Kullanım alanları aşağıdaki gibidir;

Cam 

Yazı Tahtası

CD

Bakır Plaket 

Baskı Şeması

Metal Materyaller

Koli

Çuval

Naylon Materyaller

Teknik Çizimler

Manuel Taslak Çizimler 

Baskılar

Koli Kalemi Mürekkebi

Koli kalemi mürekkebi özel olarak üretilmiştir ve kolay silinmeme özelliğine sahiptir.  Yazı yazılan yüzey üzerinde herhangi bir akma, taşma gibi bir durum söz konusu olmamaktadır.  Akışkan mürekkebi sayesinde akıcı bir şekilde yazılıp çizilebilir.

Doldurulabilir özelliğe sahip olmasından dolayı mürekkebi değiştirilebilir.

Koli Kalemi Renk Seçenekleri

Siyah

Mavi

Kırmızı

Pembe 

Mor

Yeşil 

Sarı

Turuncu

Gibi renkler başta olmak çok çeşitli renk seçenekleri kullanılmaktadır.

Koli Kalemi Fiyatları

Koli kalemi fiyatları markalarına göre farklı fiyat kategorilerine sahiptir.  Markalara göre değişkenlik gösteren koli kalemi fiyatları tasarımlarına ve bazı seçici özelliklerine göre de değişkenlik gösterebilmektedir. Kalem de kullanılan mürekkebin kalitesi,  rengi, akışkanlığı da koli kalemlerinde fiyat dengelerinin değişmesinde önemli bir etkendir.

Koli Kalemi Lekesi Nasıl Çıkar?

Koli kalemlerinin mürekkep lekelerinin temizlenmesi kullanılan zemine ya da kumaşa göre farklılık gösterir. Kullanılan mürekkebin içeriğinin farklı olması da lekenin temizliğini etkileyen bir etmendir.

Lekenin daha kolay çıkarılabilmesi için mürekkep izinin yüzey üzerinde çok bekletilmemesi hemen müdahale edilmesi daha doğru olacaktır. Lazımbana sitemizde en ucuz ve en çok satan koli kalemlerine ulaşabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.