dev örgü yün battanıye

200,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Yün Battaniye Modelleri ve Fiyatları

Günümüzde battaniye kategorisinde çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Gerek daha sıcak tutması gerekse alerjik durumlara karşı daha sağlıklı olması nedeniyle çoğu insanın tercihi yün battaniyelerden yana olmaktadır. Tercih oranının yüksek olması nedeniyle de kendi grubunda da ürün yelpazesi oldukça geniştir.  

Çeyizlik Battaniye Seti

Çeyizlerin olmazsa olmazlarından bir tanesi hiç şüphesiz yatak örtüsüdür. Yün battaniye üreticileri bu ihtiyaca da cevap vermek adına yün battaniyeden yatak örtüsü seti üretmişlerdir. Ürünün içeriğine baktığımızda güpür ve taş işlemelerle zenginleştirilmiş bir battaniye, bir adet çarşaf ve 4 adet yastık kılıfının olduğunu görmekteyiz. Kişi bu ürünü isteğe bağlı olarak hem yatak örtüsü hem de misafir battaniyesi olarak rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca bu tarz set halindeki ürünler hem daha fonksiyonel hem de daha ekonomik olma özelliğine de sahiptir. 

Tv Battaniyeleri

Yün battaniyelerin son zamanlar da en çok tercih edilen formatları arasında tv battaniyeleri yer alır. Adı tv battaniyesi olsa da koltuk da uzanırken kullanılacak tarzda çok büyük ve ağır olmayacak şekilde üretilmiştir. Kaba olmaması sebebiyle çok fazla da yer işgal etmez. İnce bir dokuması vardır ancak yün malzemeden üretildiği için gerekli ısınmayı sağlamaktadır.

Tek ve Çift Kişilik Yün Battaniyeler

Bu kategori, battaniyenin ebatları ile ilgilidir. Yatak odası tekstil ürünlerinin çoğunda bu kriter geçerlidir. Yataklarda da aynı kriter baz alınarak üretildiğinden battaniyelerde de bu ayrıntı dikkate alınıyor. Tek başına yaşayanlar, genç odası veya çocuk odası için kullanılacaksa tek kişilik olanlar çiftler ve misafirler içinse çift kişilik yün battaniyeler tercih ediliyor. Bu gruptaki ürünlerin fiyatları da çift ya da tek olmasına göre değişiklik gösterir.