Hello Kitty Kedi Köpek Taşıma Çantası 3D Kabartmalı Pembe

367,08 ₺

Ücretsiz Kargo

Köpek Taşıma Çantası Fiyatları

Hayvan sevgisi bir tutkudur.  Evcil hayvan besleyen insanlar bu hayvanlar ile âdeta bütünleşir ve onları çocukları yerine koyar. Her ihtiyacını karşılayan hayvan sahipleri hayvanları için kusursuz bir yasam alanı oluşturmak için çaba sarf eder. Özel bakım gerektiren köpekler, insanların en sadık dostlarıdır. Yemeklerinden yuvalarına kadar özenle hazırlanan bu sadık dostlar ne kadar mutlu olurlarsa o kadar sahiplerini de mutlu ederler. Köpeklerin bakımı için sunulan birçok ürün bu hayvanların her koşulda rahat etmelerini sağlar. Seyahate çıkmak durumunda köpeklerin de rahatça taşınabilmesi için özenle üretilen köpek taşıma çantası modelleri her köpeğin rahatlıkla yerleşebileceği şekilde üretilmiştir. Geniş haznesi köpeklerin rahatça oturabilmesi ve seyahati sorunsuz geçirmesini sağlar. Soğuğa karşı dayanıklı olan çantalar tamamen köpeklerin rahat edebilmesi için özenle üretilen çantalardır. 

Köpekler İçin Bakım Gereçleri 

Köpeklerin sorunsuz büyüyebilmesi için temizliğinin düzenli yapılması ve bakımının yapılması gerekir. Özellikle uzun tüylü ırka sahip olan köpeklerin tüylerinin düzenli olarak taranması ve dökülen tüylerinin alınması gerekir. Köpeklerin tüylerinin kolayca alınmasını sağlayan eldivenler ele kolayca giyilir ve özel çentikli yapısı bütün tüylerin pratikçe hayvanin üzerinden alınmasını sağlar. Etrafa dökülmeden toplanan tüy toplama işleminin ardından eldivenlerde biriken tüyler de yumak halinde kolayca toplanabilmektedir. 

Hayvanlar İçin Araç Malzemeleri

Hayvanların araçlarda güvenle seyahat edebilmesi için tasarlanan emniyetli yazmalar ve yuvalar ile köpekler koltuklarda emniyetli yolculuk yapabilirler. Sahiplerinin en kıymetlileri olan köpeklerin her koşulda güvende olabilmesi adına satışa sunulan ürünler ücretsiz kargo seçenekleri ile satın alınabilir.