Ürün Bulunamadı.

Infrared Isıtıcı Fiyatları

Günümüzde değişik şekillerde ısıtıcılar bulunmaktadır. Bu ısıtıcıların en çok kullanılanları ufo ısıtıcılarıdır. Hem bakım gerektirmeyen aynı zamanda uzun seneler kullanılabilecek ürünlerden biri olan ınfarared ısıtıcıların kullanım alanları çok fazladır. Günümüzde okul, iş yerleri ve evlerde kullanılabilinir. Çeşitli boyutlarda ve şekillerde karşımıza çıkan ısıtıcıların en çok tercih edilenleri ayaklı olup yanlamasına ısıveren portatif olanlarıdır. 

Elektrik Tasarrufu Sağlar

Diğer ısıtıcılara göre ınfrared ısıtıcı modelleri daha az elektrik yakar. Bütçe dostudur. Aynı zamanda kullanım alanlarına göre normal bir petekten daha fazla ısı vermektedir. İçindeki rezidansın hızlı ısıtma ve soğutma özelliği sayesinde güvenilirdir. Bu ısıtıcıların en çok tercih edilmelerinin nedenleri zamanlama ayarlarının olmasıdır. İstenildiği sürece yanar ve zamanı gelince kendini kapatmaktadır. Bu da güvenilir kullanım sağlar. Kullanılacak alana göre bağlı olacak şekilde üretilen ürünlerin genellikle tercih edilen yüksek seviye modelleri 2800 w olanlardır. Isı açısından en yüksek dereceye ulaşabilir. 

Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu ısıtıcıların kullanıldığı alanların başında bulunan evler için kullanım sırasında mutlaka çocuklara dikkat edilmesi gerekmektedir. Fazla ısı verdiğinden diğer ısıtıcılar gibi dokunulması durumunda yanıklara hatta elektrik hatlarının aşırı ısınmasından dolayı tehlikeli durumlar ortaya çıkarabilmektedir. Ayrıca ınfrared ısıtıcıların masa üstü olan modelleri de iş yerleri için uygundur. Kolay kurulumu ve bakım gerektirmeyen özellikleri ile birlikte dünya üzerinde en çok tercih edilen ısıtıcılardan biridir.