Ürün Bulunamadı.

Doğalgaz Sobası Fiyatları

Kış aylarında sıcacık ortamlar yaratmak için kullanılan çok farklı araçlar mevcuttur. Doğalgaz sobaları, elektrikli ısıtıcılar ya da fanlı ısıtıcılar her biri başka özelliklere sahip olan ısıtıcı türleridir. Kimisinde tasarruf unsuru ön plandayken kimisinde ortam ısısının kalitesi ön plandadır. Ancak genel olarak kullanılan ısıtıcı çeşitleriyle sıcak, zahmetsiz ve konforlu bir kış geçirmek mümkündür.

Doğalgaz Sobası Çeşitleri

Doğalgaz sobası ürünler doğalgazla çalışan, hermatik veya bacalı şekillerde üretilen ısıtma araçlarıdır. Zahmetsiz bir ısıtma sağlarlar ve düşük maliyetle çalışırlar. Temiz, hızlı ve zahmetsiz bir ısınma sunan bu ürünler ayaklı şekilde kullanılabildikleri gibi duvara monte edilerek de kullanılabilirler. Doğalgaz kullanmak isteyen ancak kalorifer sistemine sahip olmayanlar için son derece idealdirler. Doğalgaz bağlantısı olan her alanda güvenle kullanılabilirler. 

Elektrikli Isıtıcılar ve Fanlar 

Kış günlerinde ekonomik, sağlıklı ve uzun ömürlü bir ısıtıcıya ihtiyaç duyanlar elektrikli modellerden faydalanabilirler. Yeni nesil elektrikli ısıtıcılar ortamı oldukça kısa zamanda ısıtan ve ortamdaki oksijeni azaltmayan ürünlerdir. Bu sayede kullanan kişilerde baş ağrılarına neden olmazlar. İstenen sıcaklık ayarının yapılabildiği modeller havayı kurutmayan özelliktedirler. Tavan veya duvara monte edilebilen ısıtıcılar aynı zamanda taşıyıcı ayaklarla da kullanılabilirler. Fan modelleriyse genelde iki kademeyle çalışan ve ayarlanabilir termostat özelliğine sahip olan ürünlerdir. Devrilme durumuna karşın emniyetli kullanım özellikleri vardır. Ayrıca soğuk üfleme özelliğiyle vantilatör etkisi de oluşturarak yaz- kış istenen ihtiyaca cevap verirler.