Mdf Levha 3 Ve 5 Mm Siyah, Beyaz Ve Ham 50X70

107,70 ₺

Stokta Yok

Ortamın atmosferini, kalitesini, estetikliğini ve albenisini belirleyen belli etkenlerden biride yer döşemeleridir. Duvarların rengi, boya tarzı, pencerelerin pervazları ve perdesi kadar, zeminde yer alan döşemelerde mekanın havasını gösterir. Yer döşemelerinde birçok değişik malzemelerden ürünler yer almakla birlikte, ahşap döşemelik malzemelerin yeri bir başkadır. Ahşap yer döşemesi, hem ahşabın estetikliğini, sıcaklığını ve doğallığını aynı zamanda sağlıklı yapısını hayata kazandırıyor. 


Ahşap Yer Döşemesi

Doğadan elde edilen ahşap kaplama malzemeleri, evde doğal görünüm sağlıyor ve doğanın canlı enerjisini evin içerisine yansıtıyor. Ahşap, zemin döşeme ürününe dönüştüğünde çok kullanışlı bir malzeme olarak, birbirinden değişik birden fazla çeşit ortaya çıkıyor. Ağacın canlı, organik bir materyal olması nedeniyle, ahşap malzeme kendinden değişik doku ve desenler içerisinde yer alıyor. 


Bütün ahşap levhalar, birbirlerinden değişik görünümlerde ortaya çıkar. Yine ahşabın doğallığı nedeniyle, geniş renk ve farklı ton çeşitlerine rastlayabilirsiniz. Kızıl renklerden kahveli tonlara, sarının değişik tonlarından birçok krem tonuna kadar farklı renkleri ahşap malzemeler üzerinde görmek mümkün. Ahşap yer döşemesi evleri, ofisleri, salonları ve işyerlerini farklı bir atmosfere büründürüyor. Aynı zamanda doğallık, samimiyet ve estetiklik kazandırıyor. 


Ahşap Modelleri

Ortamlarda zeminleri doğanın en güzel hediyesi ile buluşturan ahşap yer döşemeleri, değişik tarzlarda işlenerek, farklı zevk ve tercihlere uygun ürün seçeneklerine dönüştürülüyor. Yer aldığı ortamda daha açık renkleri ve aydınlık döşemelikleri kullanan kişiler için, kremin farklı tonlarında üretilen ahşap yer döşemeleri öncelikli tercihleri arasında yer alır. 


Farklı dokunuşlarla üretilen döşeme malzemeleri, değişik ebat ve biçimlerde kesilen levhalardan meydana geliyor. Döşemelik seçenekleri, ahşap plakalar biçiminde yan yana getirilerek zeminleri örtüyor. Bazı modeller ise, dokularını oluşturan doğal desenlerle üretiliyor. Ağaç kütüklerinde bulunan dokular, dalgalı ve damarlı doğal motifler, döşemelere doğadan gelen şıklığı kazandırıyor.  


Her seçenekte ahşap malzeme değişik şekillerde tasarlanır. Kareye yakın formdaki dikdörtgenler, uzun dikdörtgenler, yüzeyi bombeli veya düz olan seçenekler, kullanıcının isteğine göre tercih ediliyor. Bazı ahşap döşeme modelleri, dokularını daha iyi koruyabilmek ve parlaklık kazanmaları için vernik işlemi yapılarak kullanıcıya sunulur. Aynı zamanda ahşaptan üretilen süpürgeliklerde döşemeleri tamamlıyor. 


Sizde evinize, iş yerinize yeni bir görünüm kazandırmak, estetik ve sıcak bir mekanda yaşamak istiyorsanız, ahşap yer döşeme modellerinden tercih edebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda sağlıklı, hijyenik ve doğal bir yaşam alanı elde edebilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu ve şıklığını, ahşap yer kaplama ürünleri ile göz alıcı bir hale dönüştürebilirsiniz. 


Evinizde tercih ettiğiniz kilimler ve halılar ahşap yer döşemeleri sayesinde daha şık ve estetik durur. Mekanınızın ısısını daha iyi korur. Doğadan gelen bu harika ürünler sayesinde evlerinizin daha sağlıklı bir yapıya sahip olmasını sağlayabilirsiniz.


Ahşap Yer Döşemesi Fiyatları

Doğal bir malzemeden elde edilmesinin sonucu olarak ahşap yer döşemesi, çok sağlıklı bir zemin döşemesi olarak ön plana çıkıyor. Ahşap ile döşenmiş zemin üzerine ayağın temas etmesi bile, mekan sahiplerinin sağlıklı adımlar atmasına neden oluyor. Bunun yanı sıra ortamın ısısını korumayı kolaylaştırıyor. Yerdeki ahşap döşeme modelleri sayesinde ortamınız daha kolay ısınır ve sıcaklığı içerde muhafaza edilir. Aynı zamanda sağlıklı bir seçenek olması, ahşap yer döşemelerinde sağlanan faydayı yükseltiyor. 


Ahşap yer döşemesi fiyatları, ürünün kalitesine göre kullanıcıyı memnun edecek şekilde belirleniyor. Uzun kullanım avantajı sağlayan ahşap döşeme malzemesi, yüksek kaliteli ürünler arasında yer alıyor. Birden fazla değişik çeşidi bulunan yer döşemelerinin fiyatları, her modele göre farklılık gösterir. Ürünlerin tasarım ve kullanım alanı, malzemenin kolay veya zor bulunması, işlem seviyesi, elde edilen ağacın çeşidi gibi etkenlerde fiyat aralığını belirliyor.