Ürün Bulunamadı.

Laminasyon Makinesi Modelleri ve Fiyatları

Laminasyon kelime olarak koruyucu anlamını taşır. Kâğıt yüzeyler üzerinde yapılacak Laminasyon işlemleri kağıtların kalıcı koruyuculuk kazanmasını ve uzun süre bozulmadan kullanılmasını sağlar. Laminasyon makinesi ile her boyutta kâğıt kolayca kaplanabilir. Yüzey kaplama anlamında birçok farklı tekniğin kullanılması bu makine sayesinde mümkündür. Laminasyon işleminin uygulanması ile kâğıt ve dokümanlar kalıcılık sağlar.  Laminasyon makinesi her kâğıt için ideal kaplama ölçüsünü sunar. Otomatik olarak ayarlanan düzenek ile seçili kâğıt ebadına göre profesyonel bir şekilde kaplama işlemi uygulanır. Kısa sürede sonuç veren bu makineler yazıya ve içeriğe engel olmaması nedeni ile güvenle tercih edilebilmektedir. 

Kalın Tasarım Laminasyon Filmleri

Lamine işlemleri için özel olarak tasarlanan filmler Laminasyon makinelerinde yüksek performans sağlar. Şeffaf yapısı nedeni ile her doküman rahatça okunabilir. Korunaklı yapısı dokümanların dış etkenlere karşı olabildiğince dayanıklı olmasını sağlar. Laminasyon için birçok farklı ebadı bulunan bu filmler A4 ve A3 gibi ebatlara sahiptir. 

Parlak, Mat ve Yarı Mat Laminasyon Filmleri

Laminasyon işleminde uygulanacak malzemenin birçok farklı seçeneği bulunur. Tercihe göre parlak, yarı mat ve mat seçenekleri arasından tercih yapılabilir. Vernik ve selefon karışımlarından elde edilen Laminasyon filmleri ile oldukça kaliteli baskıların elde edilmesi mümkündür. Bu sayede ortaya uzun yıllar boyunca kullanılabilecek kaliteli baskı ürünleri ortaya çıkar. Son derece başarılı sonuçlar veren Laminasyon makineleri oldukça fazla ürün çeşitliliğe ile satışa sunulmaktadır.