• Komple 3 Kur İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kursu

Komple 3 Kur İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kursu

Komple İn0

931,00 ₺

Ücretsiz kargo


Satıcı - Limasollu Naci

En geç 2 gün içerisinde kargoya verilir.


Paylaş:

Komple 3 Kur İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kursu özellikleri:

Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve soru sormak için SORU SOR butonuna tıklayarak satıcıdan destek alabilirsiniz.

Komple 3 Kur İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kursu için satıcı açıklaması

LN 3 Kur Bir Arada İngilizce Eğitim Setleri İçeriği

 

Setlerimizin Gramer Kitapları:
2 Adet gramer kitabı (464 Sayfa)
6 Adet metot kitabı (488 Sayfa)
Çalışma kılavuzu

 

Eğitim materyalleri (USB flash bellek içinde):
80 Adet eğitim videoları
Podcast (gramer ve metot kitapları seslendirme dosyaları) 

 

İnteraktif çalışma materyalleri  (USB flash bellek içinde) :

Trumpcards (2.000 kelime öğrenimi)

Wordpal (Bilgi ve kelime yarışması)

Teentalk British (İngiltere de öğrenim hayatından bölümler)

Teentalk Kanada (Kanada da öğrenim hayatından bölümler)

English Pro (İş İngilizcesi) 

Business Territory (İş dünyasında yaşam) 

Business Territory Hotel and Catering (Otel İngilizcesi)  

Meet The English (Genel kültür konularıyla İngilizce eğitimi) 

Expert Gallery (Muhasebe İngilizcesi) 

Vox Pop (İngilizce konuşma ve yazma çalışmaları)

Lazonby (Günlük konuşmalar) 

The Steam Engine (Teknik İngilizce) 

 

Setlerimizin yardımcı kitapları:
İngilizce’de zamanlar kitabı
İngilizce karşılıklı konuşmalar kitabı
Turizm ve otel İngilizcesi kitabı
İngilizce konuşma kılavuzu kitabı



Öğrenci çalışma paneli
Tüm videolar ve interaktif çalışma program dosyaları
Ders notları, online testler ve raporlar

 

NOT: Eğitici videolar, Podcast ve tüm interaktif eğitim içerikleri USB flash bellek olarak gönderilmektedir. 
Ayrıca tüm interaktif eğitim içeriklerine, öğrenci panelinizden sınırsız erişim  sağlayabilirsiniz ve içerikleri istediğiniz cihaza yükleme imkanınız mevcuttur.

 

Setlerimiz İngilizce tüm seviyeleri kapsamaktadır

  • Beginner
  • Elementary
  • Pre-intermediate
  • Intermediate
  • Upper-intermediate
  • Advanced

 

Setlerimiz İle İngilizce’yi Nasıl Öğreneceksiniz?

  • İngilizce’yi kolay öğrenim yöntemlerimiz ile eğlenerek öğreneceksiniz.
  • Gramer ve metot kitapları, eğitici videolar, Podcast, interaktif eğitim çalışmaları ile istediğiniz yerde, istediğiniz kadar çalışma imkânınız olacaktır.
  • Gramer konuları içeren videolarımızda İngiliz öğretmenlerimizi izleyecek, İngilizce gramerinin tüm ayrıntılarını öğreneceksiniz.
  • Genel kültür konuları içeren videolarımız ile hem İngilizce pratiğiniz gelişecek hem de ilginç ve faydalı bilgiler edineceksiniz.
  • Eğitici videolarımızda yaklaşık 80 adet farklı konu izleyeceksiniz.
  • 4.000 üzerinde İngilizce kelime öğreneceksiniz.
  • 2.000 üzerinde iş hayatında sık kullanılan İngilizce kelimeleri göreceksiniz.
  • 1.000 üzerinde alıştırma yapacaksınız.
  • Podcast çalışmalarında, İngiliz eğitmenlerin seslendirmeleri ile doğru telaffuz çalışması yapacaksınız.
  • Metot kitaplarımızda ve Podcast dosyalarımızda, hikâyelerimizin kahramanı iş insanı Bay Lorens ile tüm İngiltere yi gezecek, bu seyahat sırasında çok çeşitli konuşmalara tanık olacaksınız. Hem İngilizceniz gelişecek, hem telaffuzunuz güzelleşecek, hem de genel kültürünüz artacaktır.
  • Gerçek kişilerle yapılan röportajları izleyecek ve gerçek İngilizce konuşma deneyimini yaşayacaksınız.
  • Öğrenci panelinden testlerinizi cevaplayacak, başarınızı takip edebileceksiniz.
  • Kısa sürede ve mükemmel olarak İngilizce, okuyabilir, anlayabilir ve konuşabilir seviyeye geleceksiniz.
  • Eğitim sonunda sertifika alabileceksiniz.


 

Setlerimizin içeriği ve öğretim metodumuz hakkında daha geniş açıklamayı aşağıda inceleyebilirsiniz.

 

1.Kur LN İngilizce Eğitim Seti İçerik Açıklaması 

1.Kur LN İngilizce eğitim setinin anlatım dili Türkçe olup, gramer yapısını en baştan başlayarak öğretmektedir.  Gramer konularının önemli noktaları, kolay öğrenim amacı ile özetlenmekte, kalıp ve tablolar halinde gösterilerek, çabuk kavranması sağlanmaktadır. Her dersin sonunda, o konu ile ilgili çeşitli örnekler ve örnek cümleler verilmektedir. İngilizce nin önemli noktalarının özetlenmesi sayesinde, öğrencilerimiz grameri kısa zamanda ve kolayca öğrenmektedirler. Öğrencilerimizin setlerimizi "Sihirli Metot" diye adlandırması metodumuzun, bu tamamen kendine has İngilizce öğretim özelliğine dayanmaktadır. LN İngilizce eğitim seti ile İngilizce öğrenmek için öğrenci olmak veya olmamak önemli değildir. Genç veya yaşlı, öğrenci veya hangi meslekten olursanız olunuz, metodumuz sayesinde, kısa sürede mükemmel İngilizce konuşma becerisi kazanacaksınız.

1.Kur LN İngilizce eğitim seti, gramer yapısını temelden başlayarak öğretmektedir. 
Setimiz gramer kitapları, yardımcı kitaplar ve eğitim programlarından oluşmaktadır. Öğrenim için gerekli tüm dokümanlar ve malzeme, set içinde yer almaktadır. Setimiz ile çalışırken, başka hiçbir yardımcıya ihtiyacınız olmayacaktır.

 

 

 

 

2.Kur LN İngilizce Eğitim Seti İçerik Açıklaması

2.Kur LN İngilizce eğitim seti, belli bir seviyede gramer bilgisine sahip olduktan sonra pratik konuşma çalışmaları yapmak amacıyla hazırlanmıştır. Setimizde konuşmaya akıcılık getirmek ve daha güzel konuşmak için çok çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Bu setimiz ile çalışmanızı tamamladığınızda, konuşmanız akıcılık kazanacak ve çok iyi bir seviyeye gelecektir. 2.Kur LN İngilizce eğitim seti, İngiltere nin ve dünyanın en önde gelen öğretim kuruluşlarından World of Learning Ltd. tarafından hazırlanmıştır.

 

Çalışma Zamanınızı Doğru Kullanacaksınız

Çağımızın yaşam koşullarında kişilerin en kıymetli varlığı zamandır. Yabancı dil eğitimi konusunda modern öğretim sistemlerinde tüm eforlar, çalışma süresini kısaltmak, öğrenimi günlük yaşamın bir parçası haline getirmek ve kendi günlük iş veya öğrencilik hayatında yeterince yorulmuş beyinleri sıkıcı çalışma tempoları ile tekrar yormak yerine, dinlendirici, eğlendirici çalışma metotları ile yabancı dili doğal olarak öğretmek yönündedir. 

 

İngilizce Konuşma Kalıplarını Öğreneceksiniz

2.Kur LN İngilizce eğitim seti size, İngilizce de kullanılan kalıp cümleleri, deyimsel kullanımları, aynı anlama gelen kelimelerin daha yaygın olarak kullanılanlarını ve diğer özel durumları açıklayarak, karşılıklı konuşma alıştırmaları yapabilmenizi sağlamaktadır. Metot kitaplarımızdaki Bay Lorens adlı işadamımız ile, Britanya adasında, seyahate çıkacak, iş gezisi süresince, Bay Lorens ın yaptığı konuşmaları ve verdiği cevapları dinleyecek, sırası geldiğinde siz de aynı cevapları tekrarlayarak, dinleme ve anlama kabiliyetinizi geliştirecek, hem de yüksek sesle tekrarladığınız cümle ve kelimelerin telaffuzlarını doğru olarak yapmayı öğreneceksiniz.

 

Podcast nedir?

Ses ve video dosyalarının internet üzerinden dinlenebilmesini ve yüklenebilmesini sağlayan yayınlama sistemidir. Eğitim setimizdeki gramer kitaplarımızın tüm içerikleri seslendirilmiş ve Podcast olarak öğrenci sayfanıza yüklenmiştir. Ayrıca gramer açıklamaları ve genel kültür bilgileri içeren videolarımız da öğrenci panelinizde yer almaktadır. Öğrenci panelinizdeki tüm içeriklere 7/24 sınırsız erişim sağlayarak ister panelinizden ister cihazınıza yükleyerek dinleme ve telaffuz çalışmaları yapabileceksiniz. Böylece hem çevirim içi hem de çevirim dışı çalışma imkanınız olacaktır.

 

 

3.Kur LN Advanced and Business English İleri İngilizce ve İş İngilizcesi Seti İçerik Açıklaması

LN 3.Kur Advanced and Business English ileri İngilizce ve iş İngilizcesi setimizin öğretim sistemi ise, interaktif eğitim çalışmalarına dayalı çok geniş programlar içermektedir. Bu setimizin öğretim dili İngilizcedir. 1 ve 2.Kur setlerimiz ile oluşturduğunuz gramer seviyesinin üzerine, ileri seviyede çalışmalar yaparak iş İngilizcesi konusundaki tüm gereksinimlerinizi karşılamış olacaksınız. Okuma, yazma, konuşma ve anlama becerilerinizi geliştirmiş olacaksınız.

 

İngilizce Gerçek Yaşantıdan Canlı Bölümler

3. Kur LN ileri İngilizce seti içeriğindeki interaktif programları, çok yönlü eğitim modeli ile İngilizce dil öğrenimi eğlenceli bir uğraş haline getirmektedir. İş hayatında karşılaşabileceğiniz tüm yazılı ve sözlü kalıpları öğrenebilirsiniz. İş görüşmelerinde kullanılan, genel üslup ve kalıpların işlendiği interaktif çalışmada, bir şirket ile yüz yüze görüşme, telefon görüşmeleri, teklif sunma, e-mail yazımları, sipariş alıp vermek vs. gibi, iş hayatında gerçekleşebilecek her türlü yaşantı ele alınıp, çok geniş örnekler verilmekte ve her konu, en ince detayına kadar incelenmektedir. İngiltere’deki iş yaşantılarını yansıtan interaktif çalışmada, en üst kademedeki yetkiliden, her seviyedeki birimlerine kadar, iş hayatında gerçekleşen tüm yaşantılar aynen aktarılmaktadır. Örneğin bir şirketteki tüm yetkililer kendi özgeçmişlerini anlatmakta, firmadaki görevlerini izah etmekte ve günlük iş hayatlarındaki tüm ayrıntıları kendi ifadeleriyle anlatmaktadırlar. Soru-cevap formatında hazırlanan videolar, sektörde çalışan gerçek kişilerle röportaj yapılarak hazırlanmıştır.  

 

Setimizin Gramer kitapları

Gramer kitaplarımızda İngilizcenin temeli olan gramer bilgileri, kolay anlaşılır şekilde anlatılmaktadır. Konular, anlaşılabilmesi ve akılda kolay kalabilmesi için tablolar ve şemalarla gösterilmektedir. Gramer temeli böylece oluşturulduktan sonra setlerimizin diğer materyalleri ile çok çeşitli interaktif çalışma modellerine geçilebilmektedir.

 

Eğitici Videolarımızın İçerikleri

Videolar ile İngilizce öğrenimi, dünyamızda gelişen teknolojinin, yabancı dil öğrenimine getirdiği en son yeniliklerden biridir. Sınıfı ve öğretmeni, öğrencinin evine, hatta ayağına getirmektedir. Örneğin, yorucu bir iş gününün sonunda, evinizde dinlenirken, videolar ile öğretmeniniz karşınızda olacaktır. Eğitim videolarımız yüksek çözünürlüklüdür. İngiliz öğretmenlerimiz, İngilizce gramerinin size en mükemmel şekilde anlatmaktadırlar. Genel kültür (pratik yapma) videolarımızda hem genel kültürünüzü gelişecek hem turistik gezilere çıkacak, yeni ülkeler keşfedecek, hem de gerçek yaşanan ortamlarda İngilizce konuşma çalışması yapmış olacaksınız.

 

İnteraktif Eğitim Çalışmaları

İnteraktif çalışmalar, öğretim sisteminin öğreticiliği açısından önemli bir bölümü oluşturmaktadır. Dinleme, yazma ve okuma gibi çok yönlü çalışmaları bir arada barındıran bir eğitim materyalidir.

 

NOT: Eğitici videolar, Podcast ve tüm interaktif eğitim içerikleri USB flash bellek olarak gönderilmektedir. 
Ayrıca tüm interaktif eğitim içeriklerine, öğrenci panelinizden sınırsız erişim  sağlayabilirsiniz ve içerikleri istediğiniz cihaza yükleme imkanınız mevcuttur.

 



Trumpcards (2.000 kelime öğrenimi)

Trumpcards interaktif çalışmamız, günlük hayatta ve evde kullanılan araçlara ilişkin 2.000 in üzerinde kelime içermektedir. Kelimeler doğal bir ritimle günlük konuşmalar içerisinde geçmektedir. Kelimeleri bir konu içeisinde öğrenmek, teker teker öğrenmekten daha kolaydır.


Wordpal (Bilgi ve kelime yarışması)

Wordpal interaktif çalışmamız, eğlenceli yöntemlerle İngiltere’deki yaşam ve çevre ile tanışma imkanı sunuyor. Tarif edilen kişiyi bulma alıştırmasında amaç, anlatılanlara yönelik olarak konuşmanın içeriğini kavramak ve doğru kelimeleri seçebilmektir. Bilgi yarışması alıştırmasında bazı genel kültür soruları ile soru cümlesi kurma ve doğru cevabı bulma tekniği uygulanmaktadır.


Teentalk British (İngiltere de öğrenim hayatından bölümler)

Teentalk British interaktif çalışmamız, İngiltere de ortaöğretim öğrencilerinin, eğitim hayatlarından bölümler içermektedir. Çalışmamız anlama ve konuşma becerilerini geliştirmek için hazırlanmıştır. İngilizce’de günlük konuşmalarda en çok kullanılan kelimelerin yüzde 80’ini oluşturan, seçilmiş 1.000 adet kelime öğrenilmektedir.


Teentalk Kanada (Kanada da öğrenim hayatından bölümler)

Teentalk Kanada interaktif çalışmamız, Kanadalı McMath okulu öğrencilerinin yaşantılarıyla ilgili çok çeşitli bilgiler vermekte ve akıcı konuşma çalışmaları yaptırmaktadır. Bu çalışmalar, öğrenilenlerin belleklere daha iyi yerleşmesi ve istenildiği zaman kolayca kullanılabilmesi için tasarlanmıştır.

 

English Pro (İş İngilizcesi) 

English Pro interaktif çalışmamız, iş hayatında, İngilizce konuşması gereken kişiler için gerekli bir dil programıdır.  Ana dili İngilizce olan kişilerin, iş yaşantısındaki davranış alışkanlıklarına değinen bu program, iş ilişkilerinde karşılaşabileceğiniz çok çeşitli durumlarla ilgili tavsiyeler sunmaktadır.  Bir şirket ile yüz yüze görüşme, telefon görüşmeleri, teklif sunma, e-posta yazımları, sipariş alıp vermek vs. gibi iş hayatında gerçekleşebilecek her türlü yaşantı ele alınıp, çok geniş örnekler verilmekte ve her konu en ince detayına kadar incelenmektedir.

 

Business Territory (İş dünyasında yaşam) 

Business Territory interaktif çalışmamızda, Cambridge de bir elektronik firmasında hazırlanmıştır. Bu şirkette en üst kademedeki yetkiliden, her seviyedeki birimlerine kadar, iş hayatında gerçekleşen tüm yaşantı aynen aktarılmaktadır. Şirketteki tüm yetkililer kendi özgeçmişlerini, firmadaki görevlerini izah etmekte ve günlük iş hayatlarındaki tüm ayrıntıları anlatmaktadırlar.

 

Business Territory Hotel and Catering (Otel İngilizcesi)  

Business Territory interaktif çalışma materyalimizde, Cambridge Üniversite sine bağlı 4 yıldızlı bir oteldeki yaşantı incelenmektedir. Otelin, resepsiyon, restorant, mutfak, konferans salonu gibi tüm bölümlerinde gerçekleşen yaşantılar ve konuşmalar bir film gibi aktarılmaktadır. İnteraktif çalışmamız, çeşitli tavsiyeler ve ödevlerle öğrencilerimizin de interaktif ortamda kendilerini bu görüşmelere katılmış gibi hissederek, çalışmalar yapmasına uygun olarak hazırlanmıştır.



Meet The English (Genel kültür konularıyla İngilizce eğitimi) 

Meet the English interaktif çalışmamız, sizlere İngiltere nin ve İngilizcenin bilinenlerin yanında, çok fazla bilinmeyen taraflarını da anlatarak farklı deneyimler kazandırmak amacıyla hazırlanmıştır. Böylece İngiltere ve İngilizce hakkında bazı ilginç bilgilere sahip olacaksınız. Önce, karaökeden ilham alınan sayfaları dinleyin ve okuyun ve sonrasında, reçeli kimin icat ettiğini, Avrupa’nın en büyük dağ trenine nerede binebileceğinizi ve Liverpool’un neden pop müziğin başkenti olarak adlandırıldığını öğreneceksiniz.

 

Expert Gallery (Muhasebe İngilizcesi) 

Expert Gallery interaktif çalışmada, İngiltere’de bir muhasebe firmasını ziyaret ederek sizlere finansal İngilizceyi tanıtıyoruz. İçeriklerde, gerçek iş İngilizcesi ve finansal İngilizce’ye yönelik alıştırmalarla, iş İngilizcesi literatürünün kullanılması sağlanmaktadır.  Tüm ana konular, şirket ismi, farklı şirket türleri, resmi kayıtlar, güvenilirlik ve katma değer vergisi gibi şirketin kuruluş aşamalarına yönelik konular yer almaktadır.

 

Vox Pop (İngilizce konuşma ve yazma çalışmaları)

Vox Pop interaktif çalışmamız, İngilizce konuşma ve yazma yeteneklerini geliştirmek isteyenler için İngiltere Cambridge sokaklarında yapılan 48 adet video röportaj temel alınarak geliştirilmiştir. Çalışmada, aktüel olarak tartışılan konular hakkındaki görüşlerinizi, İngilizce olarak kolayca aktarabilmeniz için çalışmalar yapılmaktadır.

 

Lazonby (Günlük konuşmalar)

İnteraktif eğitim çalışmamız sizi, Lazonby isimli bir İngiliz kasabasındaki yaşantının içine alacak, kasaba sakinleriyle sohbetler ve röportajlar yapmanızı sağlayacaktır. Bu ziyaret sizin İngiliz dilini yakından tanımanızı sağlayacaktır. Burada kuracağınız cümleler ve doğal günlük konuşmalar sayesinde, kasabada yaşayan toplumun konuşma alışkanlıklarını tanımanız sağlanacaktır. Bu çalışma pratik konuşma becerinizi geliştirecektir.

 

The Steam Engine (Teknik İngilizce) 

The Steam Engine Buhar Motoru interaktif çalışma, teknik araçlar hakkında kelime dağarcığı oluşturmak için hazırlanmış bir programdır. Çalışmamız, yeni kelimelerin bir cümle içinde daha kolay öğrenildiği gerçeğine göre hazırlanmıştır.  Bu nedenle program, bir buhar motorunun montajı için küçük bir kullanma kılavuzu yazma işi üzerine kurulmuştur. Anadili İngilizce olan bir kişinin, buhar makinesinin yapımı konusunda sizi adım adım yönlendirmesiyle bir kullanma kılavuzu yazmış olacaksınız.

 

NOT: Eğitici videolar, Podcast ve tüm interaktif eğitim içerikleri USB flash bellek olarak gönderilmektedir. 
Ayrıca tüm interaktif eğitim içeriklerine, öğrenci panelinizden sınırsız erişim  sağlayabilirsiniz ve içerikleri istediğiniz cihaza yükleme imkanınız mevcuttur.

 

Öğrenci çalışma paneli

İngilizce eğitim setimiz ile çalışmaya başladığınızda,  sitemizde size özel öğrenci çalışma paneliniz oluşturulacaktır. Öğrenci çalışma panelinize şifre ve parola ile sınırsız erişim sağlayabileceksiniz. Öğrenci panelinde 100 lerce online testler, testlerin raporları, içerik dosyalarına erişim, eğitim ve kültür videoları izleyebilme, dinleme çalışmaları yapabilme ve çok çeşitli eğitim notları yer almaktadır.

 

Setimizin Yardımcı Kitapları

İngilizce de Zamanlar (English Tenses) Kitabı

İngilizce’de zamanlar, Türkçe dilbilgisinde de olduğu gibi en önemli gramer konusudur. İngilizce zamanları iyi öğrenmek, gramer temelinizi oluşturur. Oluşan bu temel üzerinde İngilizceyi öğrenmek kolaylaşır. Kitabımızda, İngilizce’deki 12 zaman (tenses) konusu anlatılmaktadır. Konuları kolay anlayabilmeniz için İngilizce’de bulunan tüm zamanlar bir liste halinde verilmiştir. Geniş zaman konusundan başlayarak, tüm İngilizce zamanlar, kalıpları ve kuralları ile birlikte açıklanmaktadır. Örnek cümlelerle konuları daha iyi anlamak ve uygulama yapmak sağlanmaktadır.

 

İngilizce Karşılıklı Konuşmalar (English Conversations) Kitabı

İngilizce Karşılıklı Konuşmalar kitabımızda, İngiltere’de veya dünyanın herhangi bir yerinde karşılaşılabilecek çeşitli yaşantılardan oluşan karşılıklı konuşmalar ve kısa hikayecikler (skeçler) İngilizce olarak verilmiş, altlarına da Türkçe karşılıkları belirtilmiştir. İngilizceyi ileri bir seviyede konuşmak için, önce kendi dilinde düşünüp onu İngilizce’ye çevirmektense, aynı yaşantılarda kullanılan İngilizce cümleleri bilip onları kullanmak daha uygundur. Kitabımız bu konuyu bir alışkanlık haline getirerek, İngilizcenizi daha mükemmel seviyeye ulaştırmanıza yardımcı olacaktır.

 

Turizm ve Otel İngilizcesi Kitabı ve Audio (Seslendirme)’leri

Ekonomik ve sosyal ilerlemeyi ve turizmde sürdürülebilirliği başarmak için iyi yetişmiş personele ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kitabın amacı, İngilizce becerilerini sınıfta kullanılacak materyaller ve ders planları ile geliştirmek isteyen otel endüstrisi çalışanlarına temel İngilizce eğitimi sağlamaktır.

Derslerin çoğu işlevseldir ve otel endüstrisinde karşılaşılması muhtemel olan çeşitli işlevlerdeki çok kullanılan ifadeleri içerir. Öğrencilerin model olarak kullanacağı örnek konuşmalar da yer almaktadır. Ayrıca, dersler canlandırma aktiviteleri içerir; böylece öğrenciler çalışırken karşılaşmaları muhtemel olan durumlarda kullanacakları dilin pratiğini yapmış olurlar.

Her bir modülün konularının kapsamı içerisinde, öğrencilere dili kullanmak ve pratik yapmak için daha fazla imkan sağlamak amacıyla oyunlar, canlandırmalar ve diğer aktiviteler dahil edilmiştir. Kitabımıza paralel hazırlanmış olan, Podcast dosyalarımızda çok çeşitli alıştırmalar yer almaktadır.

 

İngilizce Kolay Konuşma Kılavuzu Kitabı

İngilizce Kolay Konuşma Kılavuzu kitabımızda, İngilizceyi öğrenmeye yeni başlayanlar veya belli bir seviyede konuşabilenler için rehber oluşturmak üzere hazırlanmıştır. Bir miktar İngilizce bilen bir kişinin, herhangi bir amaçla yaptığı bir seyahatte veya Türkiye’de karşılaştığı bir yabancı ile konuşabilmesini sağlamak için, çeşitli yaşantılarda ihtiyaç olabilecek kalıp cümleler, bir sözlük formatında verilmektedir. Karşılaşabileceğiniz tüm yaşantı dilimlerindeki olası kalıp cümleler verilmeye çalışılmıştır. Cümle kalıplarında, önce Türkçe cümle altında, İngilizce cümle ve son satırda cümlenin okunuşu yer almaktadır. Böylece konu ile ilgili kalıp cümlenin kolaylıkla telaffuz edilebilmesi sağlanmaktadır.

 

Çalışma ve programı tamamlama süresi

İngilizce dil uzmanlarımızın önerisi günde en az 30 dakika çalışma programı uygulamanızdır. Eğitiminizi her gün düzenli olarak, 30 dakikalık çalışma programı şeklinde uyguladığınızda ortalama 6 ayda programı tamamlamanız mümkün olmaktadır.

 

LN İngilizce Eğitim Setleri ile Çalışmanızı Tamamladığınızda Ulaşacağınız Seviye

  • Tüm İngilizce gramer yapısını öğrenmiş olacaksınız ve bütün tensleri (zamanlar) kullanabileceksiniz.
  • Active-passive, direct-indirect gibi gramer konularını ve İngilizce dilinde çok önemli bir yeri olan deyimleri (idioms) öğrenecek ve yeri geldiği zaman kullanabilir hale geleceksiniz.
  • Hem günlük konuşmalarda hem de özel bir konuda istediğinizi anlatabilir veya herhangi bir konuda fikrinizi ifade edebilir, neticede kurmak istediğiniz her cümle yapısını kurabilir hale geleceksiniz.
  • İş mektuplarını, gerekli ticari kalıpları kullanarak yazabilecek ve gelen cevapları değerlendirebileceksiniz. İş konularında gerekli tüm kullanılan kalıpları ve yazışma konularındaki görgü kuralları dahil, tüm alışkanlıkları öğrenmiş olacaksınız. Ayrıca tüm özel mektupları yazıp okuyabilecek, e-mailleri anlayabilecek ve yazabileceksiniz.
  • Eğer turizm sektörünün herhangi bir branşında çalışıyorsanız ister otel yöneticisi ister resepsiyon görevlisi olun, turizm sektörünün bütün alanlarında kullanılan özel kelimeleri öğrenerek bu sektördeki gerekli tüm yazışmaları yapabileceksiniz. 
  • İngilizce gazete, dergi ve televizyon yayınlarında tüm konuşmaları anlayabilecek, dünya medyasını takip edebilecek ve işinizde bundan yararlanabileceksiniz.
  • Çalışmalarınız içinde geçen binlerce kelimeyi öğrenecek ve yeri geldiği zaman kullanabileceksiniz.
  • İnternette ticari ve özel tüm yazışmaları mükemmel şekilde yapabileceksiniz. Mesleğiniz ve uğraşınız ne olursa olsun, o konuda internetten üst düzeyde yararlanabileceksiniz.
  • KPDS sınavına katılacaksanız, sınavda başarılı olmak için gerekli olan İngilizce bilgisine rahatlıkla ulaşacaksınız.
  • TOEFL sınavına katılacaksınız, gerekli İngilizce alt yapısını oluşturmuş olacaksınız ve çalışma modeli olarak TOEFL sınavı için gerekli bilgi ve tecrübeyi edinmiş olacaksınız.

Teslimat Detayları:

Bu ürün 21/4/2024 tarihine kadar Limasollu Naci tarafından kargoya verilir.

İade ve Değişim Hakkınız:

  • Güvenli ödeme sistemimiz sayesinde önce ürünü teslim alırsın, sonra ödeme onayı verirsin. Paran hep güvende kalır.
  • Lazimbana.com' dan aldığınız ürünleri iade etmek için kanunların belirlediği gibi cayma hakkınız var(iadesi mümkün olmayanlar hariç).
  • Gelen ürünü farklı bir model veya renkle değiştirebilirsiniz.
  • Satıcının anlaşmalı kargosu ile ücretsiz iade yapabilirsiniz.
  • Değişim veya iade için satıcıya 'Soru Sor' butonundan ulaşın.

Bu ürüne Lazımbana' nın güvenli ödeme sistemi ile hemen sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak için sepete ekleyebilirsiniz.

Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 485,33 ₺ 970,66 ₺
3 328,52 ₺ 985,56 ₺
4 249,44 ₺ 997,75 ₺
6 170,47 ₺ 1.022,80 ₺
9 117,62 ₺ 1.058,55 ₺
12 91,02 ₺ 1.092,25 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 484,68 ₺ 969,36 ₺
3 327,93 ₺ 983,79 ₺
4 248,88 ₺ 995,52 ₺
6 169,95 ₺ 1.019,72 ₺
9 117,13 ₺ 1.054,17 ₺
12 90,55 ₺ 1.086,57 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 484,68 ₺ 969,36 ₺
3 327,93 ₺ 983,79 ₺
4 248,88 ₺ 995,52 ₺
6 169,95 ₺ 1.019,72 ₺
9 117,13 ₺ 1.054,17 ₺
12 90,55 ₺ 1.086,57 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 485,33 ₺ 970,66 ₺
3 328,52 ₺ 985,56 ₺
4 249,44 ₺ 997,75 ₺
6 170,47 ₺ 1.022,80 ₺
9 117,62 ₺ 1.058,55 ₺
12 90,77 ₺ 1.089,27 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 484,68 ₺ 969,36 ₺
3 327,93 ₺ 983,79 ₺
4 248,88 ₺ 995,52 ₺
6 169,95 ₺ 1.019,72 ₺
9 117,13 ₺ 1.054,17 ₺
12 90,55 ₺ 1.086,57 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 485,28 ₺ 970,57 ₺
3 328,33 ₺ 985,00 ₺
4 249,18 ₺ 996,73 ₺
6 170,16 ₺ 1.020,93 ₺
9 117,26 ₺ 1.055,38 ₺
12 90,65 ₺ 1.087,78 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 483,93 ₺ 967,87 ₺
3 327,93 ₺ 983,79 ₺
4 248,88 ₺ 995,52 ₺
6 169,95 ₺ 1.019,72 ₺
9 117,13 ₺ 1.054,17 ₺
12 90,55 ₺ 1.086,57 ₺

İncelediğiniz ürünle ilgili kullanıcı yorumları

Komple 3 Kur İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kursu
Komple 3 Kur İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kursu
0.0
5 Yıldız (0)
4 Yıldız (0)
3 Yıldız (0)
2 Yıldız (0)
1 Yıldız (0)