Altis A-990 Çift Kişilik Bot Seti

888,88 ₺

Ücretsiz Kargo

Olimpik Havuz Atlama Platformu Olimpik Havuz Aksesuarları

43.936,07 ₺

Ücretsiz Kargo

İntex Çocuk Deniz Kolluğu3-6 Yaş Aralığı Çocuk İçin Uygun Unisex

102,90 ₺

Emulfix-Ak3 Brüt Beton Yüzeyler İçin Reçine Esaslı Aderans Arttır

459,11 ₺

Ücretsiz Kargo

Aqualife Par Parlatıcı 20 Kg Lık Plastik Bidon

1.324,32 ₺

Ücretsiz Kargo

Emülfix-A 30 Kg

3.181,82 ₺

Ücretsiz Kargo

Şişme Bot Tentesi

1.620,00 ₺

Stokta Yok

Şişme Bot Fiyatları

Şişme botlar, denizlerde kullanılan eğlence araçlarıdır. Şişme botların fiyatları ürünün özelliklerine göre ve üretim standartlarına göre değişiklik göstermektedir. En kaliteli şişme botları en uygun fiyat garantisiyle Lazımbana sizler için bir kategori altında sunmaktadır. Tatillerinizi daha eğlenceli hale getirmek için Lazımbana’yı ziyaret ederek en iyi şişme su aktivite ürünlerini en uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Şişme Bot Özellikleri

Şişme botlar ergonomik olarak üretilen kullanışlı ve rahat ürünlerdir. Yaz tatillerinde tatilcilerin özellikle tercih ettikleri şişme botlar, deniz tatillerini daha zevkli ve eğlenceli bir hale bürümektedir. Şişme botlar kaliteli üretimleri sayesinde güvenli bir alan oluşturmakta. Profesyonel kullanım için üretilen şişme botlar daha büyük ebatlara sahip olup motorlu sisteme sahiptirler. Küçük şişme botlar ise herkesin kullanabileceği bir tarz ve sistemle üretilmektedir. Sağlam yapılı ve büyük modellerdeki şişme botlar motor sistemlerinin özelliklerine göre dizayn edilerek üretilmiştir. 

Profesyonel botlar kano ve sal sporlarında ve profesyonel deniz gezilerinde kullanılan botlardır. Sporculara ve hobi maçı ile kullanan kişilere rahat bir kullanım sunan büyük botlar kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Büyük botların şişirilmesi zordur. Büyük botları şişirmek için farklı ürünlerin kullanılması gerekmektedir. Küçük botlar şişirme pompaları kullanılarak rahat bir şekilde şişirilebilmektedir.