• Çocuklar İçin İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kurs

Çocuklar İçin İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kurs

6 Ay Online İngilizce Kursu İlaveli

862,40 ₺

Ücretsiz kargo


Satıcı - Limasollu Naci

En geç 2 gün içerisinde kargoya verilir.


Paylaş:

Çocuklar İçin İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kurs özellikleri:

Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve soru sormak için SORU SOR butonuna tıklayarak satıcıdan destek alabilirsiniz.

Çocuklar İçin İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kurs için satıcı açıklaması

Çocuklar İçin İngilizce Eğitim Seti İçeriği + 6 Ay Çocuklar İçin Online İngilizce Kursu İçeriği


Setimizin kitapları: 
4 Adet Metot Kitabı (Kuşe kağıda, Tamamı Renkli-320 sayfa)
İngilizce Öğretici Kitap - Milo s Birthday Party-Say Cheese (Kuşe kağıda, Tamamı Renkli-34 sayfa)
İngilizce Öğretici Kitap - Back to School-Everyday Tom (Kuşe kağıda, Tamamı Renkli-34 sayfa)
Çalışma Kılavuzu


Eğitim materyalleri:
Podcast (4 Kitabın seslendirme dosyaları)

İnteraktif çalışma materyalleri:
Wordpal (Bilgi ve Kelime Yarışması)
Teentalk British (İngiltere de öğrenim hayatından bölümler)

Öğrenci çalışma paneli:
İnteraktif Çalışma Program Dosyaları
Online Testler ve Raporlar

+ 6 Ay Çocuklar için Online İngilizce Kursu


Çocuklar İçin İngilizce Setimizin İçerik Açıklaması

Çocuk İngilizce setimiz, çocuklara İngilizce’yi eğlenerek öğretmek amacıyla hazırlanmıştır.

  • Setimiz 10-16 yaş grubuna hitap etmektedir.
  • Çocuğunuzun metot kitapları ve İngiliz eğitmenlerin seslendirdiği içeriklerle eğlenerek İngilizce ile tanışması ve doğru telaffuzu dinleyerek kelime ve cümlelerin belleğine yerleşmesi amaçlanmaktadır.
  • İnteraktif çalışmalarında, İngilizce’de en çok kullanılan ve gerekli olan kelimeler, eğlenceli bir oyun programı ile öğretilmektedir.
  • Setimizin metot kitapları daha ziyade 10-12 yaş grubuna hitap etmekte, interaktif çalışmalarımız ise, 12-16 yaş grubuna hitap etmektedir.
  • Setimiz ile birlikte size sunulan 6 ay çocuklar için online İngilizce kursumuz sayesinde, çocuğunuzun İngilizce’yi, severek, eğlenerek öğrenmesi sağlanacaktır.


Setimizin Öğretim Yöntemi

Setimizin öğretim yöntemi, çocuklarınıza kitaplarımızdaki hikayelerde kahramanımız Jenny’nin maceralarını okurken, aralara yerleştirilmiş İngilizce öğrenim bilgileri verilmektir. Böylece sıkıcı bir ders havası vermeden, İngilizce öğrenimini sevdirerek gerçekleştirmektir.


Setimizin Metot Kitapları

İngilizce setimizin metot kitapları kuşe kağıda 4 renk baskılı, 4 kitaptan oluşan bir takımdır. Kitaplarımızın içeriklerinde çocuğunuzun dikkatini çekecek konular ve görsellerle desteklenmiş bir program sunulmuştur.
1 ve 2 numaralı kitaplarımızda daha çok görsel ağırlıklı çalışma mevcuttur. 3 ve 4 numaralı kitaplarımız da ise görseller ile aynı oranda yazılar da kullanılmıştır.

Setimiz, eğer arzu ederseniz, çocuklarınız ile birlikte, hem keyifli vakit geçireceğiniz hem de onlarla paylaşabileceğiniz çok faydalı bir materyal olacaktır.
Her kitabın tüm İngilizce içeriği, podcast erişimi ile seslendirilmiştir. Seslendirme dosyalarının numaraları, kitap numaralarıyla aynıdır. Çalışmalarda hem duyarak hem de okuyarak uygulama yapılmasına imkan vermektedir.
Ayrıca, her kitabımızın son bölümünde, kelimeler dizini bulunmaktadır. Kitaplarda geçen İngilizce kelimelerin Türkçe karşılıkları alfabetik sırayla verilmiştir. 

4-6 yaş grubu çocuklar için, İngiliz eğitmenler tarafından hazırlanmış kitabımızda, 2 ayrı İngilizce hikaye bulunmaktadır.


Milo’s Birthday Party

Kirpi kahramanımız Milo’nun o gün doğum günüdür. Ama Milo’nun hiçbir arkadaşı onun doğum günü partisine gelmez. Milo da gelecek seneki doğum gününe arkadaşlarını davet etmenin bir yolunu bulur. Milo bir sonraki doğum günü için bir yıl hazırlık yapar ve tüm arkadaşlarına doğum günü davet kartları yollar. Milo’nun arkadaşları, onun doğum gününe gelir ve hep birlikte çok mutlu bir gün geçirirler. Haydi Milo’nun doğum gününe siz de katılın!


Say Cheese!

Lizzy ailesindeki herkes ile beraber fotoğraf çektirmek istiyor. Büyük aile fotoğrafında kimin yanında olmak istediğine karar veremiyor. Anne ve babasının mı? Erkek kardeşinin mi? Halasının ve amcasının mı? Yoksa dedesinin ve büyükannesinin mi? Lizzy’nin imdadına fotoğrafçı yetişir ve tam da Lizzy’nin istediği gibi bir aile fotoğrafı çeker. Lizzy’nin büyük aile fotoğrafının nasıl olduğunu merak mı ettiniz? O zaman kitabımızın 34. sayfasına bir göz atın!

6-7 yaş grubu çocuklar için, İngiliz eğitmenler tarafından hazırlanmış kitabımızda, 2 ayrı İngilizce hikaye bulunmaktadır.


Back To School

Okulun ilk gününde öğretmen yaz tatilinde hangi ülkeleri ziyaret ettiğini açıklıyor. Sırasıyla, Danimarka, Fransa, Kenya, Japonya, Amerika ve İskoçya’yı ziyaret ettiği ve bu ülkelerdeki öğrencilerin okullarına hangi ulaşım araçlarıyla gittiklerini anlatıyor. Siz de öğrencilerin hangi araçlarla okula gittiklerini merak ediyorsanız, hikayemizi okuyunuz!


Everyday Tom

Tom’un dedesi, ona hangi mesleği yapmak istediğini sorar. Tom çok kararsızdır. Dedesine birçok ilginç mesleği yapmak istediğini söyler. Tom, diş hekimi, itfaiyeci, çiftçi, şef ve astronot olmak istediğini anlatır. Bu meslekleri neden tercih ettiğini de güzel yanlarını belirterek açıklar. Peki siz hangi mesleği yapmak istersiniz? Tom belki size bu konuda ilham verebilir. 


Kitaplarımızı İngiliz Öğretmenimizden Dinleyebilirsiniz

Kitaplarımız İngiliz dil uzmanları tarafından seslendirilmiştir. Kitaplarımızın arkasındaki QR kodunu taratarak veya belirttiğimiz internet adresini ziyaret ederek, cep telefonunuzdan ya da tabletinizden kitaplardaki tüm İngilizce hikayeleri ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.


İnteraktif Eğitim Çalışmaları

İnteraktif çalışmalar, öğretim sisteminin öğreticiliği açısından önemli bir bölümü oluşturmaktadır. Dinleme, yazma ve okuma gibi çok yönlü çalışmaları bir arada barındıran bir eğitim materyalidir.


NOT: Tüm interaktif eğitim içeriklerine, öğrenci panelinizden sınırsız erişim  sağlayabilirsiniz ve içerikleri istediğiniz cihaza yükleme imkanınız mevcuttur.


Wordpal (Bilgi ve Kelime Yarışması)

Wordpal interaktif çalışmamız, eğlenceli yöntemlerle İngiltere’deki yaşam ve çevre ile tanışma imkanı sunuyor. Tarif edilen kişiyi bulma alıştırmasında amaç, anlatılanlara yönelik olarak konuşmanın içeriğini kavramak ve doğru kelimeleri seçebilmektir. Bilgi yarışması alıştırmasında bazı genel kültür soruları ile soru cümlesi kurma ve doğru cevabı bulma tekniği uygulanmaktadır.


Teentalk British (İngiltere de öğrenim hayatından bölümler)  

Teentalk British interaktif çalışmamız, İngiltere de ortaöğretim öğrencilerinin, eğitim hayatlarından bölümler içermektedir. Çalışmamız anlama ve konuşma becerilerini geliştirmek için hazırlanmıştır. İngilizce’de günlük konuşmalarda en çok kullanılan kelimelerin yüzde 80’ini oluşturan, seçilmiş 1.000 adet kelime öğrenilmektedir.


Online Eğitim Nedir ve Çocuğunuza Ne İmkanlar Sağlar?

Online eğitim, bugünkü teknolojinin yarattığı imkanlar sayesinde, okulu, kursu, sınıfı, öğretmeni, kitabı ve aklınıza gelebilecek tüm yardımcı öğrenim materyalini ayağınıza getirir. Okulu ve kursu, evinizdeki bilgisayara ve tablete sığdırarak sunmaktadır. Günümüzde dil öğrenimi için benzersiz bir imkandır. Hiç şüphesiz yakın gelecekte online eğitim tüm eğitim sistemlerinin yerini alarak, çağımızın eğitim dünyasının temelini oluşturacaktır.

Kuruluşumuz çocuk İngilizce eğitim setimize de online eğitim imkanını ekleyerek, çocuklarımıza hem mükemmel bir İngilizce öğrenme imkanı sunmakta hem de onların tam zamanında günümüzün teknolojisi ile tanışmalarını sağlamaktadır.


İngilizce Eğitim Setimizi Tamamladıktan Sonra Çocuğunuzun Seviyesi Ne Olacak?

  • Günlük hayatta kullanılan basit İngilizce kelimeleri öğrenmiş olacaktır.
  • Kısa ve basit cümlelerle kendini ve etrafındaki olayları ifade edebilecektir.
  • Dinleme dosyalarımızdaki seslendirmeleri dinleyerek, kitaplarda bulunan İngilizce kelime ve cümlelerin telaffuzlarını dinleyebilecek, böylece duyduklarını tekrarlayarak dili kullanabilme becerisini geliştirecektir.
  • Bol alıştırmalarla öğrendiklerini uygulama imkânı bulacak ve böylece kalıcı bir İngilizce eğitimi almış olacaktır.
  • Özellikle en çok gerekli olan İngilizce kelimeleri öğrenmiş ve kelime haznesini geliştirmiş olacaktır.
  • Okuldaki eğitimine destek olacağından, dersteki başarısına katkıda bulunacaktır.

Teslimat Detayları:

Bu ürün 28/4/2024 tarihine kadar Limasollu Naci tarafından kargoya verilir.

İade ve Değişim Hakkınız:

  • Güvenli ödeme sistemimiz sayesinde önce ürünü teslim alırsın, sonra ödeme onayı verirsin. Paran hep güvende kalır.
  • Lazimbana.com' dan aldığınız ürünleri iade etmek için kanunların belirlediği gibi cayma hakkınız var(iadesi mümkün olmayanlar hariç).
  • Gelen ürünü farklı bir model veya renkle değiştirebilirsiniz.
  • Satıcının anlaşmalı kargosu ile ücretsiz iade yapabilirsiniz.
  • Değişim veya iade için satıcıya 'Soru Sor' butonundan ulaşın.

Bu ürüne Lazımbana' nın güvenli ödeme sistemi ile hemen sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak için sepete ekleyebilirsiniz.

Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 449,57 ₺ 899,14 ₺
3 304,31 ₺ 912,94 ₺
4 231,06 ₺ 924,23 ₺
6 157,91 ₺ 947,43 ₺
9 108,95 ₺ 980,55 ₺
12 84,31 ₺ 1.011,77 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 448,97 ₺ 897,93 ₺
3 303,77 ₺ 911,30 ₺
4 230,54 ₺ 922,16 ₺
6 157,43 ₺ 944,59 ₺
9 108,50 ₺ 976,50 ₺
12 83,88 ₺ 1.006,51 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 448,97 ₺ 897,93 ₺
3 303,77 ₺ 911,30 ₺
4 230,54 ₺ 922,16 ₺
6 157,43 ₺ 944,59 ₺
9 108,50 ₺ 976,50 ₺
12 83,88 ₺ 1.006,51 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 449,57 ₺ 899,14 ₺
3 304,31 ₺ 912,94 ₺
4 231,06 ₺ 924,23 ₺
6 157,91 ₺ 947,43 ₺
9 108,95 ₺ 980,55 ₺
12 84,08 ₺ 1.009,01 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 448,97 ₺ 897,93 ₺
3 303,77 ₺ 911,30 ₺
4 230,54 ₺ 922,16 ₺
6 157,43 ₺ 944,59 ₺
9 108,50 ₺ 976,50 ₺
12 83,88 ₺ 1.006,51 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 449,53 ₺ 899,05 ₺
3 304,14 ₺ 912,42 ₺
4 230,82 ₺ 923,29 ₺
6 157,62 ₺ 945,71 ₺
9 108,62 ₺ 977,62 ₺
12 83,97 ₺ 1.007,63 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 448,28 ₺ 896,55 ₺
3 303,77 ₺ 911,30 ₺
4 230,54 ₺ 922,16 ₺
6 157,43 ₺ 944,59 ₺
9 108,50 ₺ 976,50 ₺
12 83,88 ₺ 1.006,51 ₺

İncelediğiniz ürünle ilgili kullanıcı yorumları

Çocuklar İçin İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kurs
Çocuklar İçin İngilizce Eğitim Seti + 6 Ay Online İngilizce Kurs
0.0
5 Yıldız (0)
4 Yıldız (0)
3 Yıldız (0)
2 Yıldız (0)
1 Yıldız (0)