Gezer 11363 Erkek Çocuk Terlik Kaydırmaz Taban Havuz Plaj Terliği

29% 68,60 ₺

49,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Gezer 11362 Erkek Çocuk Terlik Havuz Plaj Terliği

38% 78,30 ₺

48,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Bagon Vizyon 7020 Yazlık Çocuk Terlik

58,79 ₺

Ücretsiz Kargo

Kız Çocuk Terlik Fiyatları

Kız çocuk terlik modelleri ile yazlar daha rahat ve renkli geçer. Ayakların rahat etmesini ve hava almasını sağlayan terlikler ile kız çocukları günün her saati rahat eder. Ortopedik olmaları nedeni ile ayaklarda sağlık sorunu yaratmayan terlikler rahat kullanım açısından da oldukça idealdir. Günlük kullanım için sıkça tercih edilen terlikler ile çocuklar her anı rahat ve mutlu geçirir. 

Yazlık Terlik ve Sandalet Modelleri

Kız çocukları ayakkabı konusunda oldukça şanslıdır. Birçok farklı terlik ve kız çocuk sandalet modelleri arasından tercih yapmak zor olur. Rengârenk desenler ile süslenen sandalet modelleri ile ayaklar nefes alırken çocuklar da rahat eder. Figürlü terlikler her daim kız çocuklarının ilgisini çekecek şekilde tasarlanmıştır. Karakterli terlikleri giyerken çocuklar hem zevk alır hem de gün boyu kendini mutlu hisseder.

Lastik Ayakkabı ve Terlik Modelleri

Çocukların ayaklarında hiç yokmuş hissi veren lastik ayakkabılar yürüme zorluğu çeken çocuklar için ideal bir kullanım sunar. Sandalet terlik olarak tasarlanması hem terlik hem de sandalet olarak kullanılmasını sağlar. Kemerin kullanılmadığı durumlarda sandaletler terlik görevi görür.

Parmak Arası Terlik Modelleri

Birçok çocuğun giymekten zevk aldığı parmak arası kız çocuk terlik modelleri yaz mevsiminin en çok tercih edilen ürün grupları arasında yer alır. Şık tasarımları ile satışa sunulan parmak arası terlik modelleri yetişkin çağına giren genç kızlar için oldukça güzel bir tercihtir.