Kutulu Realistik Gerçek Et Dokusunda Şişme Manken Vajinası Şişme Bebek Vajinası

30% 199,00 ₺

139,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok
Farklı bayan vücut ölçüleri ve dış görünümlerinden yola çıkılarak üretilen realistik şişme bebekler, çağımızda üretimin ilerlemesi ile beraber canlı bir kadından ayırt edilemez duruma gelmiştir. İçinde yaşadığımız çağda realistik şişme bebek bölümü o kadar büyük bir pazar kitlesine dönüşmüştür ki, her yıl realistik şişme bebek fuarı farklı ülkelerde organize edilir ve en realistik olan şişme bebeğe ödül verilir. Realistik şişme bebek sektöründe Hollanda, Fransa, Güney Kore ve Çin ilk sırada bulunmaktadır.

Şişme Bebek Nedir? 


Şişme bebek, canınız ne zaman arzu ederse, günün her diliminde arkadaşlık ve cinsel beraberlik keyfi sunmaya hazırdır. Ham maddesi TPE yani termoplastik elastomer yahut silikon olan şişme bebekler, alternatif bir cinsel ilişki ürünüdür. Şişme bebeklerin parçaları dikiş olmaksızın, ısıyla birbirine eklenir ve netice olarak realistik bir bayan modeli olarak karşımıza gelmektedir.

Çağımızda gerçek bir insan vücuduna ve özelliklerine birebir uyum sağlayan şişme bebeklerin yüz hatları, dudakları, burnu, gözleri ve cinsel organları itinalı çalışmalar ve ilerlemiş teknoloji kullanılarak üretilmektedir. Bu şişme bebeklerin yüzeyleri, neredeyse gerçek bir insan teni yumuşaklığında ve pürüzsüzlüğündedir. Termoplastik elastomer ve silikon şişme bebekler herhangi bir zararlı, zehirli, alerjik veya kaşıntı yapıcı materyal yahut kimyasal madde barındırmazlar.

Şişme Bebek Fiyatları


Teknolojinin ilerlemesi ile üretimin daha hızlı ve rahat hale dönüşmesi, her bütçeden tüketicinin şişme bebek satın alabilmesine olanak sağlamaktadır. Şişme bebek fiyatları oldukça alt bir rakamdan başlayıp yüksek tutarlara kadar çıkmaktadır. Şişme bebeğin taşıdığı özelliklere göre çok farklı ürün çeşitliliği mevcuttur.

Realistik Manken Modelleri


Zamanımızda şişme bebekler, tüketicilerin arzularına göre çeşitli türlerde üretilmektedir. Beyaz tenli, zenci, sarışın veya kızıl gibi değişik şişme bebek çeşitleri bulunmaktadır. Realistik mankenlerin teni insan tenine en yakın olacak şekilde silikonla kaplanmıştır. Herhangi bir yırtılmaya karşı da özel bir koruyucu tabakası da bulunmaktadır. Realistik şişme bebeklerin cinsel organları da tüketicilerin cinsel keyfini artırmak gayesi ile özel olarak tasarlanır.

Şişme bebeklerin bazı çeşitlerinde titreşim özelliği ve ses çıkarma özelliği de yer almaktadır. Realistik şişme bebeklerin anüs alanları fazlasıyla dar, vajinaları ise esnek bir yapıdadır. Hem arkadan hem de vajinal yönden ilişkiye açık olan şişme bebekler, aynı zamanda rahatça temizlenebilir bir biçimde üretilmiştir.

Realistik şişme mankenlerin bütün bölgeleri fazlası ile gerçekçidir ve bu da cinsel hazzı maksimum derecede yükseltmektedir. Tüketicilerin cinsel arzularına ve tercihlerine göre değişik boylarda 1.60, 1.70, 180 cm gibi, meme olarak küçük, büyük, çok büyük ve farklı kalça ölçülerinde üretilen realistik şişme bebekler mevcuttur.

Realistik şişme bebekler değişik zevk ve fantezilere göre de farklı biçimlerde giydirilebilir.  Özellikle fantezi iç çamaşırları, jartiyerler, gecelikler ve özel bölgesi açık çamaşırlar tercih edilebilir. Kıyafetlerin yanı sıra ruj, allık, far, oje gibi makyaj malzemeleriyle ya da takılarla da süslenebilir.

Realistik şişme bebekler genel olarak esnek eklemlere sahip PVC yahut metal iskelete haizdir. Bu da şişme bebeklerin cinsel ilişki için farklı konumlarda rahatça kullanılmasını sağlar. Portatif yapıları sayesinde, şişme bebekler taşınma işleminde tüketiciye problem yaratmaz. Hareket yetenekleri sayesinde realistik manken ve şişme bebekler ile her pozisyonda arzu ettiğiniz cinsel ilişkiyi yaşayabilirsiniz.

Realistik şişme bebeklerle cinsel ilişkiye girerken yağ yahut su bazlı kayganlaştırıcılar da tercih edebilirsiniz. Fakat, su bazlı kayganlaştırıcıların temizliği çok daha rahat olmaktadır. Realistik şişme bebekler, banyoda veya sıcak bir ortamda ısıları arttığı için daha gerçekçi bir deneyim sunarlar. Realistik şişme bebeğinize istediğiniz adı koyabilir, bu biçimde daha özel bir anlam kazandırabilirsiniz.


Şişme Bebek Temizliği Nasıl Yapılır?


Cinsel ilişki sonrasında, şişme bebekler anti bakteriyel sabunla yahut ılık su ile yıkanmalıdır. Yüz bölgesine makyaj uygulandı ise pamuk ve sabunla hafif dokunuşlarla ve ılık suyla temizlenmelidir. Alkol yahut kimyasal ürünlerle temizleme yapılması ise kesinlikle tavsiye edilmez.