Youvella 1307 Saplı Çapraz Olta Iğnesi 100.lü Kutu

59,29 ₺

Maruto 6663Ns Siyah Nikel Olta Iğnesi (504286972)

113,68 ₺

Youvella 1302 Palalı Düz Olta İğnesi 100 Lü Kutu Nikel No 1

71,79 ₺

Youvella 1302 Palalı Düz Olta Iğnesi 100 Lü Kutu Nikel

71,79 ₺

Maruto Ds4340 Nikel Olta Iğnesi (504289142)

113,68 ₺

Stokta Yok

İğne Kanca Fiyatları

Balık tutmayı seviyor ve bunu alışkanlık haline getirmiş iseniz doğru malzemeler kullanarak bunu daha eğlenceli hale getirmek sizin elinizde. Günümüzde farklı balık türlerine uygun çeşitli iğne ve kanca çeşitleri kullanılıyor. Dayanıklı ve paslanmaz özellikleri ile siz de birçok iğne ve kanca çeşidine göz atarak seçiminizi yapabilirsiniz. 

İğne Kanca Seçimi Nasıl Olmalı

Tatlı su balıkları için kullanılan malzeme ve yemler farklılık gösteriyor. Siz de tatlı su ve tuzlu su balıklarını avlamak istediğinizde doğru malzeme kullanmaya dikkat etmeniz gerekiyor. Tekli İğne kanca seçeneği ile birlikte aynı zamanda üçlü ikili altılı seçeneklerle satışa sunulacak bu ürünleri siz de kurumsal site üzerinden temin ederek kullanmaya başlayabilirsiniz. İğne olta kanca bağlantı aparatı seçiminden tutunda siz de balık av malzemeleri ve seçenekleri için İnterneti gücünden yararlanabilirsiniz. 

Farklı fiyat ve özellikleri ile öne çıkan onlarca farklı iğne ve kanca malzemesi seçimi için İnterneti gücünden yararlanabilirsiniz. Kullanım amacına uygun olarak üretilen birçok ürün seçimini yaparken siz de site üzerinden araştırma yaparken günümüzde en çok kullanılan ve önerilen ürünlere site üzerinden ulaşabilirsiniz. Kolay ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlı ürün seçenekleri için siteye bakarak seçim yaptığınız da balık tutma keyfini daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Birçok kanca ve iğne seçimi ile birlikte aynı zamanda balık tutarken ihtiyaç duyduğunuz birçok ürünü kurumsal site üzerinden siz de temin ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.