Alaska Rahat Kalıp İnce Saf Pamuk Kısa Şort

49,99 ₺

Stokta Yok

Kısa Şort Fiyatları

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi olan şortlar her yerde karşımıza çıkmaktadır. Uzun süre kullanımlarda rahatlık sağlayan ve ince ya da kalın modelleri ile her türlü hava koşullarına uygun şekilde üretilen kısa şortlar en sevilen giyim ürünlerinden biridir. Kısa şortlar genellikle erkekler tarafından her türlü gezi, spor ve plajlarda tercih edilmektedir. Erkek şort üretilen firmalara göre farklı desenlerde ve renklerde olabilmektedir. Aynı zamanda büyük spor kulüplerinin de özel olarak tasarladıkları bazı ürünler vardır. Baskılı ve özel olarak numaralı şekilde üretilebilinir.

Farklı Bedenlerde Kısa Şortlar

Her şortların farklı bedenlerde üretilmesi söz konusudur. Özellikle erkeklerin tercih ettikleri ürünler XS, S, M, L, XL, XXL şeklinde üretilir. Kısa şortlar uzun süre kullanım sağlayan ürünlerdir. Yıkanma koşullarına dikkat edilmesi durumunda yıpranmaz ve eskimez. Kot kumaştan ya da pamuklu olarak üretilebilinir. Aynı zamanda sentetik ve saten olarak da tercih edilen ürünlerdir. Ev ortamında ya da dışarıda rahatlıkla giyilebilen ürünlerden biridir. Bazı şortlar düğmeli bazıları ise ipli model olarak üretilir. İpli modeller kullanım açısından daha rahat ve bol modeller arasındadır. Spor yaparken en çok tercih edilen şort çeşididir. 

Her Boy İçin Uygun 

Uzun ya da kısa modelleri sayesinde kısa şort çeşitleri her türlü boy uzunluğuna sahip kişiler tarafından rahatlıkla kullanılmasını sağlamaktadır. Özellikle diz altı modeller gençler arasında en çok sevilen üründür.