Selex 700461 Uzun Neopren El Bilekliği

30% 293,99 ₺

205,79 ₺

Selex 703110 El Bilekliği Vakum Kısa Neopren

37% 293,99 ₺

186,18 ₺

Güç & Denge Bilekliği Fiyatları

Güç & denge bilekliği modelleri son dönemde bircok insanın dikkatini çeken fitness ve kondisyon ürünleridir. Birbirinden güzel duruşları ve sportif giyim tarzına uyum sağlaması nedeni ile tercih edilen bileklikler rahat kullanım ile de beğeni alır. Bileği rahatsız etmeyecek özelliklere sahiptir ve kullanış esnasında bileğe herhangi bir iz yapmaz. Özel plastik kordonu oldukça esnektir bu sayede her bileğe rahatlıkla takılabilir. Renk atmayan özelliği sayesinde her koşulda ilk günkü gibi kullanılabilmektedir. Güneş ışığına ve yağmura karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sayede her mevsim rahat bir kullanım sağlar. 

Vücut Dengesini Artıran Bileklikler 

Güç ve denge bileklikleri sürekli kullanıldığında vücut üzerinde olumlu etkiler yaratır. Vücutta biriken fazla enerjiyi alan bileklikler enerji dengesini de sağlar. Vücuda hiç vererek yorgunluk hissini azaltır.  Vücudun esneklik yapısını oldukça artıran bileklikler konsantrasyon üzerinde de oldukça etki sahibidir. Bilekliğin kola takılamadığı durumlarda da vücuda etki sağladığı bilinir. Vücuda yaklaşık 1 metre mesafede taşınan denge bileklikleri de vücutta aynı pozitif etkiyi yaratmaktadır. 

Güç Denge Bilekliği Modelleri 

Güç denge bilekliğinde birçok farklı renk ve model seçeneği bulunmaktadır. Canlı renk sevenler için yeşil, pembe, turuncu, sarı gibi birçok farklı renk seçeneği satışa sunulmuştur. Buna ek olarak siyah, beyaz ve gri gibi renklerde de bileklikler mevcuttur. Her kıyafet ile uyum sağlayan bileklikler uygun fiyat garantisi ile satıştadır.