Ürün Bulunamadı.

Hamile pantolonu, hamilelik esnasında ihtiyaç duyulan bir giyim ürünüdür. Bebeğin büyümesi ve kadındaki kilo artışı ile birlikte karın ve kalça bölgelerinde gözle görülür genişleme görünür. Hamile pantolonunun özelliği sayesinde bel ve karın kısmı desteklenir. Pantolonun kemer kısmının üzerinde bulunan esnek kumaş karnı ve beli sarar. Hamile kadınların günlük yaşamda sıkıntı çekmemeleri ve konforlu bir şekilde giyinebilmeleri için hamileler için özel tasarlanmış ürünleri tercih etmeleri gerekir. Kadınların çoğu hamilelikleri sırasında çalışmaya devam ederler. Sık sık dışarı çıkmaya ihtiyaç duyan kadınlar, karınlarını korumak ve desteklemek için hamile giyim ürünlerini tercih etmektedirler. Genel moda dünyasında olduğu gibi hamile giyim sektöründe de moda ve tercihler ön plandadır. Farklı moda zevklerine hitap edecek şekilde tasarlanmış bol paça hamile pantolonu, ispanyol paça hamile pantolonu, dar paça hamile pantolonu gibi farklı kesim ve modellere sahip ürünler kadınların beğenisine sunulmuştur. Farklı renk seçeneklerine sahip bu ürün aynı zamanda kot, kumaş gibi ister spor ister günlük kullanım için tasarlanmış modellere de sahiptir. Kot hamile pantolonu modeli spor şıklık 

Hamile Pantolonu Ne Zaman Giyilir?

Hamileliğin ilk üç ayında genellikle dışarıdan gebelik belirtileri görülmez. Karnın büyümesi ilk 3 aydan sonra gözle görülür şekilde başlar. İlk üç ayda, hatta bazı gebeliklerde dört aya kadar normal kıyafetler kullanılabilir. Karnın büyümesi ile birlikte kıyafetlerin sizi rahat ettirecek özelliklerde olması beklenir. Hamile pantolonunun ne zaman giyileceği konusu kadınların mevcut vücut şekli, kilosu ve boyu ile de alakalıdır. Bebeğin ne kadar hızlı büyüdüğü, hamilelik esnasında ne kadar hızlı kilo alındığı sizin hamile pantolonunu giymeye başlayacağınız zaman konusunda etkili olacaktır. Çok hızlı büyüyen bir bebek için hemen üçüncü ayda hamile giyim ürünleri tercih edilebilecekken, yavaş kilo alan ve yavaş büyüyen bir bebeğe sahip olan kadınlar belki 4. veya 5. aydadan itibaren hamile giyim ürünlerini tercih etmek durumunda kalabilirler. 

Hamile Pantolonu Nasıl Seçilir?

Hamile pantolonu veya diğer hamile kıyafetlerini satın alırken mutlaka belirli aralıklarla satın alma gerçekleştirin. Bunun en önemli sebebi karnınızın gün geçtikçe büyüyecek olmasıdır. Daha yeni kıyafetlerinizi giyemeden karnınız daha da büyüyebilir ve kıyafetlerin bedeni size uymayabilir. Parça parça, belirli aralıklarla satın alacağınız kıyafetler bedeninize tam uyacak şekilde olacaktır. Aksi halde karnı sıkan hamile pantolonları hem sizin hem de bebeğinizin sağlığını olumsuz olarak etkileyebilir. Karnınız ve kilonuz arttıkça bedeninize uygun seçeceğiniz kıyafetler sizi çok daha konforlu hissettirecektir. Pantolon belinin ölçüsü karnınızı destekleyecek ancak sıkmayacak bir darlığa sahip olmalıdır. Bol gelen lastik beller karnı desteklemeyeceği için ağırlık ve rahatsızlık hissi çok daha fazla olacaktır.


Hamile Pantolonu Nasıl Olmalı?

Hamile pantolonunun sahip olması gereken belirli nitelikler vardır. Hamilelikle birlikte vücudunuzda yaşanan değişiklikler ister istemez kıyafet seçiminizde de etkili olacaktır. Kıyafetin kumaşı, likrası ve  rengi gibi faktörler hamile pantolonu seçiminde etkili özelliklerdir. Vücut içerisinde yaşanan değişikliklerle birlikte vücut sıcaklığı yaklaşık olarak 1 derece daha fazla olacaktır. Buna bağlı olarak terlemek ve sıcaktan bunalmak çok daha olasıdır. Kullanılan kumaşın sentetik olması sıcaklığı daha fazla hissetmeye neden olur. Bu nedenle pamuk, keten gibi doğal malzemelerden üretilen kumaşları tercih etmek daha yararlı olacaktır. 


Kumaşın esnekliği ise hissedilen konforun artmasında etkilidir. Likralı kumaşlar, diğer kumaş modellerine göre çok daha esneklik. Vücudu sarar ve oluşan geçici şişlikler sırasında kıyafet içerisinde rahat hissetmenize olanak tanır. Likralı kumaşlardan yapılan hamile pantolonlarını bu nedenden dolayı tercih edebilirsiniz. 


Sonuç olarak bir hamile pantolonunun içerisinde rahat ve güvende hissetmeniz gerekir. Bebeğinizin etrafını saran ideal darlıktaki lastik karnınızı korurken, pantolonun kumaşı sıcaklamamanıza ve esnek şekilde hareket edebilmenize olanak tanımalıdır.

Fiyatlar

Hamile pantolonu fiyatları en uygun fiyatlı giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Markalarına göre değişmekle birlikte her hamile kadının kolayca ulaşabileceği bir fiyat skalasına sahip ürünlerdir.Ürünün üretildiği kumaşın doğallığı arttıkça fiyatlar biraz daha yükselebilir. Kumaş kalitesi ve esnekliği size hem sağlık hem de esneklik açısından faydalı olacaktır. Dilediğiniz hamile giyim ürününü en uygun fiyat avantajları ile birlikte Lazımbana’dan temin edebilirsiniz.