Ürün Bulunamadı.

Koltuk Başlığı Çeşitleri ve Fiyatları

Koltuk başlığı rahat bir yolculuğun yanında olası bir kaza anında boyun yaralanmalarını önlemek amacıyla üretilmiş araç içi aksesuarlardır. Kişinin boyuna göre alçalıp yükselebilme özelliğine sahiptirler. Doğru ayarlanmadığında ve yerine tam oturmadığında kendi başına da zararlara yol açabilir. Çarpma hızını kesmek için yumuşak dokuda tasarlanmışlardır. Bunun dışında araç koltuklarının metalden iki uzun bacağı olur bu ayaklar başlığın koltuğun içine yerleşmesini ve gerektiğinde ayarlanabilmesini sağlar. Bu ayakların diğer önemli bir işlevi de acil durumlarda araç camlarını kırabilmesidir. Uç kısımları bu amaca uygun olarak sivri bir şekilde üretilir. Koltuk başlıklarına takılmak için de tasarlanmış birbirinden farklı ürünler mevcuttur.

Araç İçi Mini Askı

Çanta, poşet, kıyafet gibi birçok ürünü asmaya yarayan ve araçlardaki koltuk başlığına monte edilen askılardır. Araç içinde elimizin altında bulunulması istenen malzemeleri asmaya ve düzen sağlamaya yarayan işlevsel ürünlerdir.

Araç İçi Boyun Yastığı

Uzun yolculuk sırasında araba içerisinde dinlenmek gerektiğinde oldukça iş gören pratik bir üründür. Kalabalık halde seyahat edildiğinde koltukların yatırılması çok da mümkün olmamaktadır. Bu gibi durumlarda boyun ağrısı çekmeden iyi bir dinlenme süreci geçirmek adına araba yastıkları çokça tercih edilir. Arkasında bulunan kemer detayı ile koltuk başlıklarına sabitlenir ve kişinin boyuna uygun olarak başlıkla birlikte yükseltilip alçaltılabilir. Kullanılan malzemeye göre kendi içinde çeşitlerini bulmak mümkündür. Çok büyük olmadıklarından torpidoda bile kendine kolayca yer bulabilir.