Don Lastiği 4 Cm Paça Bel Lastiği Bavul Maske Lastiği

38% 181,19 ₺

112,59 ₺

Beyaz Don Lastiği 3 Cm Yassı Bel Paça Lastiği Maske Lastiği

33% 117,49 ₺

78,29 ₺

Kutu Ve Ambalaj Malzemeleri

0,00 ₺

Studi Hediye Ambalaj Seti

30% 97,02 ₺

67,62 ₺

Stokta Yok

Paket Lastiği Çeşitleri ve Fiyatları

Yaşamın birçok alanında sıklıkla kullanılan ürünlerin arasında paket lastiği de bulunmaktadır. Esnek dokuda olmasının sebebi üretiminde kullanılan kauçuktan dolayıdır. Kauçuk lastiğe esneklik ve dayanıklılık kazandırmaktadır. Ofis, okul, ev, market ve eczane gibi masaüstü gereçlerin ihtiyaç duyulduğu ve daha birçok alanda paketleme ve düzenleme amaçlı iş gören paket lastiklerinin kendi içinde çeşitleri de mevcuttur.

Klasik Paket Lastiği

Herkesçe bilinen ve çeşitleri arasında en çok tercih edilen paket lastiği türüdür. Bir dosyayı rulo yapıp toplamak, para destesini dağılmasın diye bir arada tutmak, bir deste kalemi yan yana tutmak gibi birçok amaca hizmet edecek uzunluk ve incelikteki lastiklerdir. Paket lastiğini kendi içinde çeşitlendiren uzunluk ve genişliğidir. 

Mini Paket Lastiği 

Mini paket lastikleri adından da anlaşılacağı üzere daha az veya küçük malzemeleri bir arada tutmak için tercih edilen türüdür. Örneğin tek sayfalık bir belge için mini paket lastiği yeterli olacaktır. Pazarlarda minik demet şeklinde satılan malzemelerde de bu çeşidi kullanılabilmektedir. Kalınlığı aynı olsa da klasik paket lastiklerine göre boyu daha kısadır. Klasik paket lastikleri iki kez kadar dolanabilirken mini paket lastikleri dolanabilecek ebatlarda değildir.

Geniş Paket Lastiği

Türleri arasında kalınlık, ebat ve uzunluk olarak en büyük olanlarıdır. Büyük ambalaj gerektiren malzemeler için kullanılırlar. Kendi içinde kısa, orta ve uzun olmak üzere farklı çeşitleri de mevcuttur. Sahip olduğu genişlik bu tür paket lastiklerini daha kaliteli ve daha dayanıklı olma özelliği katar.