Ürün Bulunamadı.

Çocuk Halısı Modelleri ve Fiyatları

Çocuklarımız günlerinin yarısını kendi odalarında geçirmek isterler. Oyuncaklarıyla oynamak ya da ders çalışmak için odalarına sık sık girerler. Onların rahatı için odada bulunan eşyalarının da kaliteli ve güzel olması gerekir. Günümüzde artık çocuk eşyaları özellikle perde, nevresim ve halılar çocukların sevdiği çizgi film kahramanları ve farklı desenlerle üretilmektedir. Fakat çocukların sağlığı için kullanılacak malzemenin özelliği ve antibakteriyel olması gerekir.

Özellikle çocuk odası halıları kaliteli ve yumuşak olmalıdır. Çocuklar yerde daha çok oynadıkları için yüzlerini ve dizlerini tahriş edecek sert halıları kullanmamalısınız. Ayrıca çocuk halılarının kaymaz olması ve zeminle arasında mesafe olması için sünger tabakalı halıları tercih edebilirsiniz. Antialerjik halılar astım hastası olan çocuklar için uygundur.

Çocuk Halıları Yıkaması Nasıl Olur

Halılar makinada yıkanmayacağı için mutlaka halı yıkamacılarda yıkatmalısınız. Yıkarken özellikle çocuğunuzda alerjik bir rahatsızlık varsa kimyasal madde kullanılmamasını belirtmelisiniz. Ayrıca leke tutmayan tay tüyü ve tüylenme yapmayan halılar tercih ederek daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Ayakaltlarından üşütmemeleri ve rahatsız olmamaları için kumaş seçimine dikkat etmelisiniz. Kayma yapmayan halıları tercih ederek çocuğunuzun düşmesine engel olabilirsiniz.

Eğer elinizde yıkamak isterseniz ılık su ve doğal sabun tozu ya da bitkisel halı şampuanı ile yıkayabilirsiniz. Sert malzemelerden kaçınmanız gerekir. Çocuğunuzun sağlığı her şeyden önemli olduğu için kullandığınız eşyaların kalitesinde de özen göstermeniz gerekir. Sizde en kaliteli çocuk halısı modellerine sitemizden ulaşabilirsiniz.