Ürün Bulunamadı.

Fotokopi Makinesi Fiyatları

Fotokopi makineleri farklı belge ve materyallerin çoğaltılması amacıyla kullanılan cihazlardır. Çok farklı özelliklerle donatılmış olan bu makineler her geçen gün daha gelişmiş halde üretilirler. Belge çoğaltma işleminin yanı sıra, çıktı alma, tarayıcı ve faks işlevlerine sahip olan cihazlar da mevcuttur. Fotokopicilerin yanı sıra neredeyse her ofis ortamında, resmi veya özel kurumlarda fotokopi cihazlarından faydalanılmaktadır. 

Farklı Ölçüler ve Özellikler

Fotokopi makineleri genelde A4 fotokopi kağıdı boyutundaki belgelerin çoğaltılmasında fayda sağlarlar. Bunun yanı sıra farklı ölçülere sahip olan fotokopi makinesi çeşitleri sayesinde A4 kâğıdından daha büyük olan A3 ya da A2 ölçüsündeki kâğıtların da fotokopileri de çekilebilir. Kişiler veya kurumlar tamamen ihtiyaç odaklı seçim yapmalıdırlar. Bu ürünler genelde siyah- beyaz fotokopi makinesi şeklindedir. En yaygın olan ve aynı zamanda en ekonomik olan cihaz türü de budur. Ancak ihtiyaca göre renkli yazıları olan ya da resimleri tamamen olduğu şekilde kopyalayan cihazlar da mevcuttur. 

Teknoloji Desteği

Günümüzdeki fotokopi makinelerinin çoğu otomatik çalışma prensibine sahip olan ve aynı zamanda dijital ekranlı olan makinelerdir. Bu sayede fotokopi makinelerini kullanmak oldukça kolay bir hale gelmiştir. İstenen işlemler dijital ekran sayesinde rahatça seçilebilir ve makineye girilen veriler doğrultusunda her şey otomatik olarak işlemeye başlar. Tarama veya yazdırma gibi ek fonksiyonlara sahip olan cihazların tüm işlemleri de dijital ekranlar sayesinde kolaylıkla yapılabilir. Fotokopi makinesi sayesinde dakikada neredeyse 40 sayfaya dek baskı yapmak mümkündür. Gelişmiş modeller sayesinde tüm bu işlemler düşük güç tüketimiyle gerçekleşirler.