Ürün Bulunamadı.

Kartonpiyer Çeşitleri ve Fiyatları

Evlerde dekoratifliği sağlayan kartonpiyer modelleri tavanların görünümünü değiştirmesi ve modern görünüm katması nedeni ile tercih edilir. Tavanlarda aranılan şıklığı yaratan kartonpiyerlerde uygun aldığı tavanlarda salon ve odalara hoş bir hava katar. Beyaz köpük sistemi kolay uygulanmasını sağlar. Oldukça hafif olan bu ürünler darbeye karşı korunaklıdır. Uygulandığı alanlarda güvenli kullanım sağlar. Birçok farklı modeli bulunan kartonpiyerlerde her koşulda şıklığın simgesidir. 

Perdelik Kartonpiyer Modelleri

Salon ve oda gibi bölmeler hariç evin hemen her tavanında uygulamaya uygun kartonpiyerlerde sık olarak perde korumalığı amacı ile tercih edilir. Perde arasının hemen ön kısmından geçirilecek olan kartonpiyerler perdenin gizlenmesini ve daha şık durmasını sağlar. 2’şer metrelik hazır ürünler halinde satışa sunulan kartonpiyerler zevke göre kesilebilir veya birleştirilerek daha uzun mekanlarda kullanılabilir. Uygulaması oldukça pratiktir. Kolay yapıştırılabilir olması zahmetsizce sabitlenmesini sağlar. Her ortamda kullanıma uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Farklı desenler arasından zevke göre tercih edilerek kullanılabilir.

Her Alanda Profesyonel Kartonpiyer Uygulamaları

İnşaat malzemeleri arasında bulunan artonpiyerler güvenli kullanım nedeni ile tercih edilir. Her türlü köşelerde profesyonel şekilde birleştirilebilir. Zemine kolay uyum sağlayan yapısı uzun süre kalıcılık sağlar ve bir kerelik uygulama uzun yıllar kullanım fırsatı sunar. Metre hesabı olarak satılan kartonpiyerler her türlü kapalı alanda kullanım için idealdir. Beyaz ve krem renk tonları arasından istenilen kalınlıkta kartonpiyer modeli tercih edilerek kullanılabilir.