Ürün Bulunamadı.

Xbox 360 oyunları, oyun oynamanın en benzersiz konsolu olan xbox 360 ile microsoft tarafından üretiliyor. Firmanın yeni jenerasyon ürününde model bakımından da zenginlikler sunuluyor. Super Slim, S, Kinect, Elite ve Arcade çeşitlerinin her biri sizlere ayrı deneyimleri de katıyor. Hepsinin bilgisayara oranla sinematografik nitelikler az da olsa, hız, güç ve performans bakımından çok daha benzersiz olduğu görülebilir. Herkesin oyun tarzına göre var olan seçenekleri de istediğiniz gibi bir seçim yapma imkanını tanıyor. Boş vakitlerinizi tek başınıza, arkadaşlarınız ya da sevdiklerinizle en iyi hale getirmenin kapılarını da sonuna kadar açıyor.

X Box 360 Oyunları

Zengin bir oyun kategorisini sizlerin beğeninize sunmaktayız. Bu sebeple herhangi birisini almaya karar vermeden önce ne istediğinizi bilmelisiniz. Aksiyon tutkunu musunuz? Eşsiz maceralar içerisinde karakterinizi zafere ulaştırma amacınız mı var? Hız tutkusunu sanki gerçek bir yarış oyunun içinde sınama isteğiniz mi söz konusu? İşte bütün bunlar xbox 360 oyunları listesinde sizleri bekliyor. GTA 5, Dance Central 3, Call of Duty Black Ops II, Halo 4, Assassins Credd 3 gibi en ilgi gören serileri hemen temin edebilirsiniz. Büyüleyici atmosfer içinde, stresinizi atmak istediğiniz de bunu başarabilmenin engebelerini de aşmış olacaksınız. Aksiyon ve macera arasına sıkışmak size göre değil ise o zamanda spor bölümlerine yönelmek iyi bir alternatif olabilir. Take 2 NBA 2K, Kinect Sports Season Two, Pes 2013, 2014 gibi çeşitleri de her zaman mutlu bir kullanım şansı tanıyacaktır.

Şayet eğlenmek ve müzik üzerine oyun oynamak istiyorsanız bunu da yıllardan beri favoriler arasında gösterilen Guitar Hero ile elde edebilirsiniz. Daha pek çok oyun şıkkını tek bir site çatısı altında bulmak istediğiniz de bizimle hiç boşa zaman kaybetmeden giderecek ve oyun tutkunuzu fantastik bir evreye taşımayı da başaracaksınız. Xbox 360 oyunları keyfini sonuna kadar çıkaracağınız yenilenmiş teknolojilerle ve sürükleyici içeriğiyle artık tam puan alacak seçimler olabilir. Ancak karar vermeden önce oyunun tanımı, açıklaması ve diğer merak ettiklerinizi de öğrenmeyi denemelisiniz. Böylece beklediğiniz fonksiyonları sağlayıp sağlamadığını da idrak edebilirsiniz.

X Box Kinect Farkı

Xbox 360 konsolunun diğerlerine hiç bir şekilde benzemeyen tek ürünü kinect modelidir. Bu ürün, bizzat sizin istenilen hareketleri fiziksel olarak yaparak oynamanızı sağlamaktadır. Eğer oyunlardan başarıyla çıkmak istiyorsanız, talep edilen hareketleri kusursuz yapmalısınız. Kinect, yaratıcı ve gerçekçilik arayanların olmazsa olmazıdır. Şayet xbox 360 oyunları için kinect yeni çeşitlerini keşfetme arzunuz varsa, artık bunlar hakkında da tam da dilediğiniz gibi alışveriş kapılarını açabilirsiniz. Vücut hareketlerinde başarılı olduğunuza inanıyor ve kendinize güveniyorsanız bu serisi sürekli gözde bir konsol olmanın ötesine geçecektir. Her uygun anınızı en güzel şekilde geride bırakmanın ayrıcalığını da fazlasıyla hissettirecektir.

Xbox 360 Oyun Fiyatları

Ürüne dair her modelin farklı teknik nitelikleri ücretlerinin değişmesi demektir. Piyasaya çıkardıkları modellerin tarihi, garanti kapsamı ve benzeri diğer özellikleri de fiyatların seyrini belirlemektedir. Xbox 360 için bir oyun satın almadan evvel mutlaka ödenecek bedeli öğrenebilirsiniz. Belli zaman süreçlerini kapsayan kampanyalarla karşılaşmak ciddi anlamda tasarruf etmenin önünü açabilir. Siz müşterilerimize özel hazırladığımız oyun paketleri ve promosyonları da maddi açıdan artı katabilir. Daha az paralarla temin etmenin yüksek ihtimal olduğunu kavrayabilirsiniz. Hayranlık, tarifsiz keyif ve muhteşem bir zamana ortak olmak sizin elinizde. Eğlence, macera, tutku, hırs, başarı arayanlardan iseniz xbox 360 oyunlarıyla hemen şimdi tanışmalısınız. Çok yüksek oranlı indirimler ve birbirinden farklı avantajların katkılarını da böylelikle tecrübe edebilirsiniz.