Ürün Bulunamadı.

Parmak Boyası Fiyatları

Küçük çocukların el gelişimlerini sağlamak için özellikle kullanılan boya ürünüdür. Çeşitli renkler de çocukların renkleri öğrenmesi aynı zamanda boyama yapabilmeleri için önemlidir. Genellikle okul öncesi çocuklar için kullanılır. Farklı renkleri deneyimleyip parmakları ile farklı yöntemleri denemeleri için eğiticidir. Çocuklar için çok faydalı ve aktif bir aktivitedir. Çocukların yaratıcılıklarını ön plana çıkartır. Parmak boyalarını su ile karıştırmaya gerek yoktur fakat bazı durumlarda çoğaltmak için su katılarak boyama yapılabilinir. Parmak boya çeşitlerinin en güzel yanı kolayca yıkanabilmesidir. Çocuklar için güvenilirdir. Rahat kullanım sağlar. 

Parmak Boyası Kullanım Şekilleri

Parmaklara sürülerek çeşitli kâğıtlar, tahtalar ve duvarlar üzerinde boyama yapılabilinir. Genellikle 6 renk olarak satılan parmak boyaların farklı üretilen markalara göre 6'dan fazla olan toplu satışları da mümkündür. Ufak kutular halinde satılır ve karıştırılabilir. Aynı zamanda parmak boyaların çabuk kuruma özelliği sayesinde yayılmadan düzgün resimler çıkarılması mümkündür. 

En Güvenli Boyalar

Parmak Boyaları çocukların sağlıkları açısından en çok rahat kullanılacak ürünlerden biridir. Yenmesi durumunda zehirlemez, tatlı bir tadı vardır. Çocuklar için hoş bir tat bırakır. Parmak boyası ile kumaş boyanır fakat uzun süreli kalıcılık sağlamaz. Yıkanması durumunda çabuk çıkan özelliği dolayısı ile yıkanmaması tavsiye edilir. Boya kutularının geri dönüşümlü olması sayesinde boya bittikten sonra da farklı şekillerde kullanmak mümkündür. Kapağı açık kalan boyalar hemen kuruyacağından verimli bir kullanım sağlamaz, bundan dolayı kullanım sonrası kapaklarının kapatılması önerilir.