Apple Iphone 11 (6.1 ) Kamera Lens Korumalı Sürgülü Lüx Kılıf

49,99 ₺

Tül Perde Fiyatları

Tül perdeler, evde kullanılan dekoratif ürünlerdir. Pencerelere asılan tül ve perdeler evin havasının değişimi için en uygun dekorasyon ürünlerinden bir tanesidir. Farklı model ve tasarımlarıyla oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan tül perdeler pencere ölçüsüne göre ayarlanıp mekânda oldukça şık bir görünüm sağlamaktadır. Tül perde fiyatları, ürün özelliklerine, desen ve işçiliğine göre farklılık göstermektedir. Lazımbana her bütçeye uygun tül perde tasarımlarını sizlere sunmaktadır. En uygun fiyatlı tül perde modellerini satın almak isterseniz Lazımbana’yı ziyaret edebilirsiniz.

Tül Perde Modelleri

Tül perde modelleri oldukça geniş bir ürün kategorisini kapsamaktadır. Tül ve perdeler evin her alanında kullanılmaktadır. Salon, oturma odası, yatak odası, çocuk odası, mutfak tül perdelerin başlıca kullanım alanlarıdır. Dekoratif tasarımlarıyla oldukça kullanışlı olan tül perdeler genellikle pencere boyunu tamamen kaplayacak şekilde üretilmektedir. Duvar boyunu tamamen kaplayan uzun tül perde modelleri de oldukça şık detaylara sahip olan ürünlerdir.

 Tül perdelerde genellikle açık renk tonları kullanılmaktadır. Güneşin eve girişini kesen aşırı koyu tonlar tül perdede tercih edilmemektedir. Koyu tonlu tül perdeler odayı karanlık bir havaya bürürken evin dekoratif görünümünü de geri plana atacak renk tonlarıdır. Beyaz, krem gibi açık renkler tül perdede en çok tercih edilen iki renk tonudur. Bu rengin kullanıldığı tül perdelerde farklı renkli küçük detaylara da rastlamak mümkündür.

Tül perde modelleri seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta tercih edilen tül perdenin evin genel dekorasyonuyla uyumlu olmasıdır. Evdeki diğer eşyaları daha çok ön plana çıkarmak isterseniz daha sade modelleri tercih edebilirsiniz. Tül perdenin ön planda olmasını isterseniz hareketli motif ve desenlere sahip ürünler tam size göre bir tercih olacaktır. Kişisel zevk be beğenilerinize göre seçim yapabileceğiniz tül perde kategorisi Lazımbana’da sizlere sunulmaktadır. En uygun fiyat avantajlarıyla tül perde modellerine sahip olmak isterseniz hemen sipariş verebilirsiniz.