Ürün Bulunamadı.

Puset oyuncağı bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişmesi üzerinde etkili olan ve seyahat keyfinin de artmasında etkili olan ürünlerdir. Bebek anne ilişkisinin yanı sıra; yaratıcılık ve hayal gücünün gelişmesinde de etkili olan ürünler, sosyalleşme sağlayan yardımcılar olarak gösterilebilir. Bebek ve gelişme çağındaki çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlayan renkli ve sesli malzemelerden hazırlanan çeşitler, sağlık kuralları göz önünde tutularak tasarlanır.

Bebek Gelişimine Katkı Sağlayan Oyuncaklar

Çocuk yetiştirirken ebeveynlerin üzerine düşen en önemli sorumluluklardan birisi de gelişime katkı sağlayacak oyuncak seçimidir. Duygusal açıdan destek sağlayan aynı zamanda; zihinsel ve fiziksel gelişimi destekleyen puset oyuncağı modelleri, kaliteli markalar arasından seçilmelidir. Bebeğin gelişimini destekleyecek modellerin ay ve yaşa uygun özellikler taşıması son derece önemlidir.

Annelerin her ortamda hayatını kolaylaştıran ve eve bağlanmalarını engelleyen pusetler, bebeklerin keyifli zaman geçirecekleri alanlara dönüştürülebilir. Pusette yürüyüş yapılırken bebeğin dış dünyayla etkili bir iletişim kurmasını sağlayan puset oyuncağı modelleri, dış dünyada gelişen durumlar hakkında da bilgi verir. Renkli, sesli, spiral ve aynalı ürünler sayesinde bebek tekstilleriyle uyumlu kombinler oluşturulabilir.

Farklı Özellikleri Olan Puset Oyuncakları

Bebeklerin sağlıklı büyüme sürecini destekleyen oyuncaklar, ev ve dış mekanlarda kullanıma uygun malzemeler arasından seçilmelidir. Bu aşamada;

Yeni doğanlar için uyku getirici sakin müzikler

Dişlerin çıktığı dönemde kaşıyıcılar

Uyumakta güçlük çekenlere özel titreşimli modeller tercih edilebilir.

Pusete iliştirilecek; renkli, hareket eden, sevimli ve müzikli oyuncaklar, bebeklerin kendilerini annelerini görmedikleri zamanlarda da güvende hissetmelerine yardımcı olur. Titreşimli modeller stres anında hızlı bir sakinleşme sağlarken, pusette geçirilen zamanın uykuda geçmesini de destekler.

0-3 Aylık Bebeklere Özel

Kavrama yeteneği gelişen ve bunu keşfeden bebekler için özel olarak hazırlanan oyuncaklar halka şeklinde çekmeli bölümlere sahiptir. Bebeğin dikkatini çekecek şekilde ses çıkarak çıngıraklı modeller favoriler arasında gösterilebilir. 3 boyutlu ürünler, renkli ve hışırtılı kitaplar, kolay kavranabilen pelüşler ve hayvan figürleri bu dönem için uygundur.

4-6 Aylık Bebeklere Özel

Başını dik tutmayı öğrenen bebekler için tercih edilecek puset oyuncağı modelleri arasında; sesli ürünler yer alır. İnsanlarla kurulacak etkileşim süresini ve kalitesini artıran oyuncak seçimi annenin kendine daha fazla zaman ayırmasına yardımcıdır. Tekrarlanan oyun, görsel ve ritimler bebeklerin kısa sürede öğrenme yeteneğinin gelişmesini sağlar. Parmak kuklaları, toplar, kitap ve çıngıraklar bu yaş grubuna giren bebekleri pusette bulundukları süre zarfında kendi hayatına kanalize eder.

7-12 Aylık Bebeklere Özel

Nesneleri ağızlarına götürmeye başlayan, yeni yeni sesler çıkaran bebekler, oyuncaklarla desteklenerek hayata dahil edilebilir. 5 duyu organının keşfedilmesini sağlayacak olan modeller, verilen bilginin alınması için yeni bir alan yaratır. Görme ve işitme duyularını geliştirirken farklı malzemelere dokunarak tanıma becerisini de geliştiren puset oyuncakları, hediye alternatifi olarak da dikkat çeker. "Takip et" oyuncak grupları bebeğin kendi dünyasında zaman geçirebilmesi ve bu durumda annenin de dışarıdaki işlerini kolayca halletmesini destekler. Ek gıdalarla tanışan bebekler için seçilen oyuncaklar, puset dışında mama sandalyesinde de kullanılabilir olmalıdır. Beslenme saatlerinin sorunsuz hatta kaliteli geçmesini sağlayan hareketli ve renkli tasarımların kolay temizlenebilir malzemelerle hazırlanmış olmasına özen gösterilmelidir.

Bebeğiniz Eğlenirken Öğrenmenin Tadını Çıkarsın!

Yerli ve yabancı güvenilir markaların puset oyuncağı modelleri, uzun süreli kullanım imkanına sahiptir. Farklı kategorilere giren, renk ve desen açısından sınırsız seçeneğe sahip modeller ile bebeğinizin yüzünde yeni gülümsemeler oluşturabilirsiniz. Sevimli hayvan karakterleri, renkli toplar, yumuşak küpler, hareket eden nesneler, çıngıraklar, dişlikler, aynalı ve müzikli kitaplar puset, oto koltuğu ve mama sandalyeleri için uygundur.