Işkence Aleti 50*250 Mm

16% 87,22 ₺

73,49 ₺

Stokta Yok

İşkence, marangozlukla uğraşan ve aynı zamanda evlerinde hobi olarak çeşitli çalışmalar yapan herkesin ihtiyaç duyduğu araçlardan biridir. Birçok konuda avantaj sağlayan ve oldukça işe yarar bir parça olan işkenceler, genel olarak çok fazla ihtiyaç duyulan el aletleri arasında yer alır. Marangoz, mobilyacı ve doğramacıların sık sık kullandığı bu aletler, mesleki anlamda profesyonel olarak kullanılabildiği gibi amatör alanlarda da tercih edilmektedir.

İşkence Çeşitleri

Ahşap ya da bunun gibi ürünlerin sıkıştırılması için gerekli olan bir manuel el aleti olmasının yanında sabitlenmek istenen bir malzeme için de tercih edilen işkenceler, oldukça işe yarar bir alettir. İşkence sayesinde bir malzemeyi kolayca sıkıştırabilir ve üzerinde istenen şekilde zorlayıcı işlemler yapılabilir. Pek çok çeşide sahip bu ürünler, sıkıştırma konusunda en ideal ürünler arasında karşımıza çıkar. Şimdi, işkence çeşitleri nelerdir? bunlara bakalım.

Mini işkence

Kıskaç işkence

Mandal tipi işkence

Tetik tipi işkence

Tezgah mili işkence

Boru tipi işkence

Yaylı kıskaç mandal tipi işkence

İşkence çeşitleri kullanım alanlarına göre farklılık gösterir ve ihtiyaçlar dahilinde satın alınır. Bu yüzden hangi amaçla kullanılacak ise her zaman ona uygun yapıda bir işkence tedarik edilmesi gerekir. Birçok çeşidi ile kullanıcılara farklı konularda avantaj sağlayan bu aletler, amaçlanan şekilde kullanıldığı sürece oldukça işe yarar parçalar olarak ön plana çıkar.

İşkence Ne İşe Yarar?

İşkencelerin en önemli amacı herhangi bir ürün ya da malzemeyi sıkıştırmak için kullanılmaları olmaktadır. Bu araçlar ile sıkıştırılan malzemeler üzerinde istenen işlemi yapmak ya da malzemeye şekil vermek mümkündür. İşkence çeşitleri ile sıkıştırılan malzemeler tamamen sabitlenmiş bir konuma geçer ve bunun yanında kolay kolay hareket etmez. Üzerinde işlem yapılacak olan malzemenin sıkılaştırılması için ayarlama yapmak ve istenen oranda bir sıkılaştırma gerçekleştirmek de işkenceler ile oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilir.

Genelde hobi amaçlı atölye işleri yapan kullanıcılar mini işkenceler ile işlem yapar. Ancak profesyonel ve meslek olarak marangozluk ve mobilyacılık yapan kullanıcılarda daha profesyonel işkencelerin olduğunu söylemek mümkündür. Bunlar için profesyonel işkence adlandırması yapmak doğru olur. Çünkü bu tür mesleklerde kullanılan işkence modelleri oldukça büyük ve detaylı işkenceler olmaktadır.

İşkence Fiyatları

İşkence fiyatları genel olarak çeşitlerine göre fiyat değişiklikleri gösterir. Bunun yanında işkence fiyatları hem marka hem de boyut açısından farklılıklar ortaya çıkarır. Tabi fiyatların değişmesinde etkili olan başka bir faktör de işkencelerin profesyonel bir kullanıma hizmet etmeleridir. Piyasada yer alan profesyonel işkence modelleri genele olarak diğer çeşitlerine göre daha yüksek fiyatlara sahiptir. Bu nedenle amatör anlamda kullanılan işkenceler ile profesyonel olarak kullanılan işkenceler arasında fiyat açısından fark olduğunu söylemek mümkündür. Ancak amatör anlamda kullanılacak olan işkence çeşitlerinden biri çoğu zaman için daha uygun fiyatlarda satın alınabilir.