Üniversal Turuncu Cam Bandı+Montaj Bandı 5Cm X 33M

16% 88,20 ₺

74,48 ₺

Elkamet Çıta 15 Metre Nikel Renkli / Yacty61

105,18 ₺

Fosforlu Bant Fiyatları

Fosforlu bant ürünleri dikkat çekici işaretleme yapılması gereken durumlar için son derece ideal olan bant türleridir. Kuvvetli yapışkan sistemi her urun üzerinde mükemmel bir tutuş ve kavrama sağlar. İz bırakmayan yapısı her zemin ve ürün üzerinde kullanım fırsatı verir. Özel belirtilmesi gereken alanlarda ve dikkat çekmesi gereken ürünlerde tercih edilen bant modelleri uzun süreli ve kaliteli olmaları ile güvenle kullanılabilir. 

Gece Görüşü Sağlayan Fosforlu Bantlar 

Fosforlu bant ürünleri karanlık ortamlarda mükemmel bir görüş ve aydınlatma sağlar. Aydınlanmanın az olduğu problemli alanlarda kullanılarak dikkat çekmeyi sağlar. Fosforlu renk seçenekleri ile istenilen model tercih edilerek karanlık bölgelerde kullanılabilir.

Sarı, kırmızı ve beyaz gibi farklı renk tonlarına sahip olan şerit bantlar farklı metraj seçenekleri ile rahatlıkla tercih edilir. 3 metre, 5 metre ve 6 metre gibi farklı paketler ihtiyaca göre kesilerek kolayca kullanılabilir. 

Araç Kullanımına Uygun Reflektör Bantla

Reflektör bantlar uzun yol araçlarında farkındalık yaratmak adına oldukça önem taşır. Dikkat çekmesi adına araçların ön ve arka kısımlarına yapıştırılan bantlar gece görüşü konusunda mükemmel performans sağlar. Muayene istasyonlarında da araçların muayenesi esnasında zorunlu tutulan önlemler arasında yer alır. Toplu paket seçenekleri ile satışa sunulan fosforlu bant modelleri güvenilir alışveriş seçenekleri ile güvenle tercih edilebilir. Ücretsiz kargo imkânı sayesinde oldukça uygun fiyata gelen fosforlu bantlar hızlı teslimat seçenekleri ile de alıcıya güven verir.