Ürün Bulunamadı.

Bebek Güvenlik Kapısı

Güvenlik, insan hayatında en hassas konuların başında yer almaktadır. Her insan da şüphesiz güvenliği için azami derecede çaba sarf eder. Söz konusu bebek güvenliği ise sarf edilecek çaba da kat kat artacaktır. Bebeklerin ilk 8- 9 ayı hareket halinde olmadıkları için anne babalar için biraz daha rahat geçmektedir. Ne zaman ki emekleme ve takibinde yürüme denemeleri başlayınca tehlikeler de beraberin de gelebilmektedir. Öncesinde yapılmadıysa bebekler ayaklanmaya başladıktan sonra anne ve babalar çeşitli evde güvenlik önlemleri almaya başlarlar. Dolap kenarları koruma altına alınır, pencereler kilitlenir ve ev içerisinde merdiven var ise güvenlik kapıları takılır.

Bebek Güvenlik Kapısı Çeşitleri

Güvenlik kapılarında ahşap ve metal olmak üzere iki çeşit ürün bulunmaktadır. Bunun yanı sıra manüel kapananların yanında otomatik olarak kapanıp, kilitlenebilme özelliğine sahip modeller vardır. Güvenlik kapısı olmasına rağmen anlık bir ihmale karşı kesinlikle öncelik otomatik kilit sistemi olan ürünlerden yana olmalıdır. Bu özelliklerin yanında bir de yüksekliklerine göre ölçüleri değişebilmektedir.

Bebek Güvenlik Kapısının Önemi

Bebek güvenlik kapısı kesinlikle ihmal edilmemesi gereken önlemler arasında yer alır. Bu güvenlik kapısı çeşitleri yanında bebek koruma setleri de çok iyi işleve sahiptir. Bir bebeğin evdeki güvenliğinin sağlanabilmesi için priz kilitleri, sandalye kemerleri gibi güvenlik aparatları çok iyi ürünlerdir. Düşmesini, prizlere elini sokmasını ve çekmeceleri dökmesini güvenlik setleri ile önlemiş oluyorsunuz.