6 Adet Mini Havuç Şeklinde Fosforlu Kalem Seti 6 Lı Set

48,80 ₺

Pastel Renkli Fosforlu Kalem 6 Lı Farklı Renk

36% 137,09 ₺

88,09 ₺

Fosforlu Kalem Fiyatları

Kullanım açısından çocukların ve yetişkinlerin en çok tercih ettiği kalemlerden biri olan fosforlu kalemler hem renk seçenekleri hem de uzun süre kullanımı sayesinde en sevilenler arasına girmiştir. Fosforlu kalem genellikle bir yazıyı ya da bir öğeyi belirginleştirmek için kullanılan kalemlerdir. Renklerinin canlılığı sayesinde hemen göze çarpar ve dikkat çeker. Bu kalemler tek olarak satıldığı gibi paketler halinde ana ve ara renklerden de oluşmaktadır. Renkler kendi başına kullanılabileceği gibi karıştırıp da kullanım yapılabilinir. Özellikle okullarda resim derslerinde kullanılan bu kalemlerin fiyatları üretim yapan firmaya göre değişir.

Özel Kalemler

Fosforlu kalemlerin özel kullanılan mürekkeplerinin çıkması diğer kalemlere göre biraz daha zordur. Yıkanınca çıkmaz özellikle 2 -3 kere yıkanması ve sabunlanması gerekebilir. Aynı zamanda fosforlu kalemler diğer kalemler gibi yuvarlar değil silindir şekilde düz olarak üretilmiştir. Bunun amacı daha fazla mürekkep kapasitesinin olmasıdır. Kalem seti olarak da satılanları vardır.

Fosforlu Kalem Kullanım Şekli

Bu kalemler kesik uçludur. Kalın ve yoğun olarak yazar. Kısa ve ince çizgiler için uygun değildir. Boyama için oldukça rahat ürünlerdir. Çocukların en sevdikleri yanı ise gece parlamalarıdır. Uzun zaman kullanılması durumunda renkler solmaz ilk günkü gibi ışık verir. Fosforlu kalemler aynı zamanda tekrar doldurulabilinir. Özel mürekkepleri sayesinde uzun süre kullanılabilen kalemler haline gelir. Bu kalemlerin renkleri genellikle kırmızı, mavi, yeşil, sarı, pembe, mor, turuncu gibi belirgin renklerdir.