Ürün Bulunamadı.

Saç köpüğü saçları şekillendirmede kullanılan wax ve saç spreylerine göre hafif ve pratik kullanıma sahip ürünlerdir. Köpükler son zamanlarda birçok saç tipi ve özelliği göz önünde bulundurularak, oldukça farklı çeşitlerde piyasaya sürülüyor. Bunların kullanım özelliklerine ve şekline dikkat edildiği takdirde, mükemmel görünen saçlara kavuşmak, oldukça kolaydır.

Saç Köpüklerinin Avantajları Nelerdir?

Köpüklerin tercih edilmesinin en önemli sebebi, saç spreyi ve wax ürünlerine göre saçı daha hafif tutmaları ve doğal bir görünüm kazandırmalarıdır. Çünkü bu tür saç şekillendirici malzemelerin kullanımında saçın ağırlaşması, yapışması, genellikle istenmez. Bu yönden saç köpükleri avantaj sağlamaktadır.

Çok az miktarda sürülse dahi, saçlara gereken formu verme niteliğine sahip olan saç köpükleri hem ıslak saçlara hem de kuru saçlara rahatlıkla uygulanabilirler. Saçlara köpük uygulanmasının ardından, oldukça uzun bir süre saçın şeklinin korunması mümkün olabilir. Ayrıca köpük kullanarak hem düz hem dalgalı ya da kıvırcık saç modeli elde edilebilir. Bu saç şekillerinin hepsinde de başarı sağlayan ürünler olmaları, onların birçok kimse tarafından tercih edilmesini sağlamaktadır.

Saç Köpüğü Çeşitleri Nelerdir?

Günümüzde satışa sunulan saç köpüğü çeşitleri birçok farklı saç tipinin ve ihtiyacının nitelikleri baz alınarak tasarlanmaktadır. Örneğin ince telli saçların daha çabuk karışması, verilen saç şeklini uzun süre koruyamaması ve sönük cansız görünümü genellikle bu saçlara sahip olanları rahatsız eder. İnce telli saçlar için tasarlanan saç köpükleri, bu tipteki saçların bahsedilen sorunları yaşamamasını hedefler.

Bunlar, ince saçların daha dolgun ve canlı görünmesini, verilen saç şeklinin uzun süre bozulmadan korunmasını ve doğal bir hareketlilik kazanmasını sağlarlar. Bazı saç tiplerinin aşırı zayıf olması, dökülme sorununun olması, saç köpüklerinin tasarımında etkili kriterlerdir Bu türdeki saçlar için üretilen köpüklerde daha besleyici maddelerin kullanımı söz konusudur. Günümüzde bitkisel özler ve yağlar kullanılarak üretilen köpükler, saçlara hiçbir zarar vermeden onların istenilen formu kazanması için idealdir. Bu özelliklerle beraber piyasaya sunulan bazı saç köpüğü çeşitleri saçlara istenilen şekli verirken aynı zamanda bakım yapmayı da mümkün kılabilirler.

Saç Köpüğü Satın Alırken Ve Kullanırken Nelere Dikkat Edilir?

Saç şekillendirici malzemeler satın alınırken öncelikle kişinin kendi saç tipini ve ihtiyacını gözetmesi elzem bir konudur. Her saçın niteliğine ve şekillendirme sırasında yaşadığı sorunlara göre seçilen ürünler, her zaman çok daha büyük avantaj sunarlar. Bu özelliğin yanı sıra satın alınan ürünün gerekli dermatolojik testlerden geçirilmesi, içeriğinde insan sağlığını olumsuz etkileyen maddelerin kullanılmaması önemlidir. Bu tür ürünler genellikle konu hakkında belirlenen standartlara sahip olduğunu gösteren özel izin ve sertifikalara sahiptir.. Günümüzde varlığını başarıyla sürdüren birçok güvenli marka, bahsedilen bu sertifika ve üretim izinlerine sahiptir. Bu markaların seçilmesine özen gösterilmelidir.

Saç köpüğü kullanırken dikkat edilmesi gerekenlerin başında, saçların temiz olması bulunmaktadır. ürünün üzerindeki kullanma talimatına uygun bir uygulama yapılması önemlidir. Uygulama sonrasında saça şekil verirken aşırı sıcak şekillendirme araçlarından kaçınılmalıdır. Böylelikle saçlar zarar görmeden rahat bir şekillendirme sağlanacaktır.

Saç Köpüğü Ürünlerinin Fiyat Aralığı Nasıldır?

Satın alınan bir saç köpüğü azar azar kullanılacağı için sahip olunan bir şişe ürün, hayli uzun zaman dayanmaktadır. Ürünlerin fiyatları bununla karşılaştırılırsa, oldukça uygundur. Ancak bu fiyatların belirlenmesinde ürün miktarı değerli bir etkendir. Satışa sunulan köpükler 250 mililitre veya 150 mililitre gibi değişen miktarlara sahiptir. Ayrıca farklı markaların farklı fiyat uygulamaları bulunmaktadır. Piyasada bulunan en iyi markalara ait olan saç köpüğü ürünlerini tüm çeşitleriyle inceleyerek, uygun fiyat aralığından satın almak isterseniz, bu kategoriyi inceleyebilirsiniz.