Sıva & Temizlik Çok Amaçlı Sünger 6 Adet

78,28 ₺

Saç & Sünger Kesme Makinası Fiyatları

Genellikle inşaat malzemeleri arasında en fazla iş gören aletlerden biri olan Saç & Sünger Kesme Makinası aynı zamanda tüm çatı kaplamaları için kesilecek parçaların imdadına yetişir. Bu elektrikli el aletleri kullanmak için öncelikle uzman olmak gerekmektedir. Aksi durumlarda istenmeyen olaylar ile karşılaşılabilinir. Uzun süre kullanıma uygun olarak tasarlanan saç & sünger kesme makinası aynı zamanda şarjlı ya da direk elektrik akımı ile çalışmaktadır. Boyutları standart olan bu makinelerin renkleri farklı şekillerde olabilir. Çoğunlukla ayırt edilebilmesi adına çok açık tonlar tercih edilmez. 

Kullanım İçin Uzmanlık Şart

Bu makinelerin en çok kullanım yeri olan çatı kaplamaları için kullanılması sırasında maske ve gözlük kullanmak gerekmektedir. Kesme aleti bazı süngerlerin ve saç malzemelerin kesilmesi için de kullanılır. Hem yumuşak hem sert malzemeleri kesmek için kullanılabilinir. Fakat kesim sırasında mümkün olduğunca makineye yakın durmamak gerekmektedir. Kesim sırasında atacağı herhangi bir parça kişiye zarar verebilir. Piyasa koşullarına uygun olacak şekilde üretilen bu ürünler genellikle 2 ile 5 yıl arasında garantili olarak satışa sunulur. 

Farklı Kullanım Alanları 

Farklı firmaların ürettikleri saç & sünger kesme makinesi farklı modeller ile karşımıza çıkabilir. Genellikle el boyundadır kolay taşınır aynı zamanda katlanabilen özellikleri sayesinde her yerde muhafaza edilebilir. Bu makinelerin paslanmadan ve bozulmalardan engellemek adına sıvılar ile yakın bulundurmamak gerekir.