Ürün Bulunamadı.

Motor Aksamı

Intex bot motor montaj kiti şişme botlarda kullanılan bir aparattır.  Şişme botlar piyasada değişik boyutlarda ahşap ve fiber olmak üzere farklı fiyat ve aparatlarla satılmaktadır. 

Şişme bot çeşitleri,  52 kilo ağırlığa sahip fiber, yâ da 150 kg olmaktadır.  Bu botların performansı 10 HP güce sahiptir. Bazı durumlarda benzinli motor yeterli olurken,  aynı ölçülerde fiber veya ahşap tekne botu minimum 25 HP güce sahip olabilmektir.

Intex Bot Motor Aksesuarları

İntex botlar,  bakım ve onarım açısından çeşitli aksesuar ve yedek parça bakımından değişik fiyatlarda temin edilebilmektedir. Ahşap botlardaki motor montaj kiti, fiber teknelere göre farklılık göstermektedir.  Denizcilik mühendisliği bu konuda çok gelişmiştir.  Şişme bot üretimi ile birlikte beraberinde motor montaj kiti aksanı,  montaj aparatlarını da dolayısı ile günümüze taşıdı.  Bu botlar da kullanılan montaj kiti, şişme botlar da iskeletin türüne ve boyuna göre değişmektedir.  Kit'lerin ebatları ve özellikleri de hava kökünden ve şişirilebilir alt omurgadan oluşmaktadır.

İntex Bot Motor Montaj Kiti Özellikleri

Öncelikle, ıntex bot motor montaj kiti ve bağlantı aparatı bütün bot modellerine uyumludur. Motor aksamı, standart olarak kürek uyumlu ise,  satılan şişme botlar maksimum performans için motor ile Entegre edilmektedir.  Boyu ve gücü oranına göre seçme yapılan motorlar kullanıcı tarafından şişme botun kış aynasına kolaylıkla monte edilebilirler.  Elektrikle çalışan motorlar,  aküden beslendikleri için,  12 V ve V 24 V gerilimle çalışabilirler.