Viaxi İntimate Hijyen Köpük 100 Ml. 8699313000382

101,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Yüz temizleme köpüğü, yoğun geçen bir günün ardından makyajı ve kiri cildinizden nazikçe arındıran cilt temizleme ürünleridir. Yüz köpükleri, yumuşak dokusu ve ciltte leke bırakmayan özel formülü ile her cilt tipine uygun olarak üretilir. Kuru, nemli veya yağlı ciltlere özel olarak üretilen yüz yıkama köpüklerinin tüm cilt tiplerine uygun olanları da mevcuttur.

Yüzünüzdeki Kirlerden Zahmetsizce Arının

Suya dayanıklı makyajlarda bile etkili olan yüz yıkama köpükleri pamuk veya peçete gibi ekstra araçlarla yüzünüze bastırarak silme ihtiyacı duymadığı için cildinizi korur. Peçete veya pamuk ile cilt yüzeyine baskı uygulayarak kullanılan cilt temizleme ürünleri cildin tahriş olmasına sebep olabilir. Vücudun en hassas bölgelerinden olan cildin yumuşak hareketlerle temizlenmesi, cilt yüzeyinde bulunan kılcal damarların ortaya çıkma riskini minimuma indirir. yüz temizleme köpüğü sayesinde cildinizdeki makyajdan, tozdan, yağdan ve diğer kirlerden kolayca kurtulmanız mümkündür.

Günün her saatinde ve dilediğiniz kadar yıkama yapabileceğiniz temizleme ürünü, avantajlı ambalajları ile de uzun süre kullanım için uygundur. Genellikle pompalı olarak satışa sunulan temizleme köpükleri, şişe içerisinde sıvı formda bulunduğundan her yıkamada minimum malzeme harcamanıza yardımcı olur. Pompadan çıkarken köpük formuna kavuşan temizleme ürünlerini aylar boyunca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Yüz Yıkama Köpüğü Nasıl Kullanılır?

Yüzünüzü temizlemek için farklı temizleme ürünleri yerine tek bir ürün ile tüm cildinizi temizlemenize olanak sağlayan yüz temizleme köpüklerinin kullanımı oldukça basittir. Yüzünüzü ıslattıktan sonra bir pompa köpüğü avucunuzun içine sıkarak tüm yüzünüze yayınız. Yüzünüzü iyice ovaladıktan sonra tek yapmanız gereken duru su ile yıkamaktır. Bu sayede dudak, yüz ve göz çevresi için ayrı ayrı temizlik ürünlerine para vermeniz gerekmez. Tek ürünle yüzdeki tüm kirlerden ve makyajdan arındıran yüz temizleme köpükleri, az yer kaplayan ergonomik yapısıyla da kadın erkek herkes tarafından kullanılabilir.

Yüz Temizleme Köpüğü ile Zamandan Kazanın

Yaklaşık iki dakika gibi kısa bir süre içerisinde yüzünüzde oluşan tüm yağı, kiri, tozu ve makyajı çıkaran yüz temizleme köpükleri kullanıcılarına zamandan kazandırır. Tek ürünle birçok işlevi üstlenen köpükler, hem erkekler hem de kadınlar için uygundur. Cilde zarar vermeyen ipeksi yapısı sayesinde en hassas ciltlerde bile uygulanabilen yüz temizleme köpükleri, uygun fiyatları sayesinde de bütçesi ne olursa olsun her insan tarafından kolayca satın alınabilir. Taşınabilir boyutları sayesinde evde, işte ve seyahatte kolayca kullanabileceğiniz köpükler, ergonomik kapakları sayesinde sızdırma yapmazlar. Bazı yüz yıkama köpüklerinin pompa başlığı döndürüldüğünde kilitlenir. Bu sayede köpüğü çantanıza koysanız dahi yanlışlıkla basınç uygulanarak çanta içerisine dökülmesinin önüne geçilir. Bazı köpükler ise özel kapakları sayesinde korunaklıdır. Sızdırmaz yapısı sayesinde gittiğiniz her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz köpüklerle verimli sonuçlar alacaksınız.

Yüz temizleme köpüğü ile yüzünüzü temizledikten sonra cildiniz nefes alır ve ipeksi bir görünüme kavuşur. Çok kısa süre içerisinde cildinizde göreceğiniz değişimi canlandırıcı tonik ve cildinize uygun olan nemlendirici ile destekleyebilirsiniz. Bu sayede cildinizdeki ipeksi yumuşaklığı sürekli hale getirebilirsiniz. Süpermarketler, AVM’ler, eczaneler, sanal marketler, e-ticaret siteleri gibi birçok noktadan edinebileceğiniz yüz temizleme köpükleri, aynı zamanda ciltte sigaradan oluşan is görünümünün de azalmasına yardımcı olur. Cilt temizleme köpüklerini saklama koşullarına uygun olarak muhafaza ettiğinizde uzun dönem kullanabilirsiniz. Güneş görmeyen, kuru ve serin ortamda muhafaza etmeniz gereken cilt temizleme köpüklerini direkt olarak güneş ışığından sakınmanız gereklidir. Temizleme köpüğü, el değmemiş pompasından her defasında bir seferliğine elinize dökeceğiniz için aynı anda sevdiklerinizle birlikte de kullanabilirsiniz.