Ürün Bulunamadı.

Cam Motoru Çeşitleri ve Fiyatları

Cam motoru ve cam kaldırma modülü araçlarda bulunan camların açılıp kapanması işlevine sahip olan parçalardır. Her araçta bulunan bu parçalar camın kolayca açılıp kapanmasını sağlar. Sabitleyici düzenekte yer alan parçalar sayesinde camlar hareket ettirilmeden açılıp tekrar kapatılabilir. Cam motorları elektrikli sistem ile çalıştıkları için aracın elektrik sistemine bağlanmadan kullanılamazlar. Elektrik devresinin çalışması ile birlikte bu motorlar da kaliteli bir şekilde kullanılabilir. Her araç için özel olarak üretilen bu cam motoru çeşitleri araçlarda üstün kaliteli hizmet ve performans sağlar. 

Uzun Ömürlü Kullanıma Sahip Motorlar

Her araçta bulunan cam motoru gün içinde en çok kullanılan araç gereçleri arasında yer alır. Buna bağlı olarak her motorun belirli bir süre sonra yıpranması söz konusu olabilir. Belirli dönemlerde değiştirme işlemlerinin yapılması sonucunda bu motorlar oldukça uzun dönemlerde sağlam bir şekilde kullanım imkânı sunabilir. Olası değişim durumunda da komple motoru değiştirmek yerine sadece eskiyen parçaların değiştirilebilmesi birçok ekonomik masrafın sağlanması açısından da önemlidir.

Otomatik Açılır Kapanır Cam Motorları

Aracı her koşulda kontrol etmeyi mümkün hale getiren cam motorları her koşulda camların rahatça açılabilmesi için tasarlanmıştır. Otomatik açıp kapatmayı mümkün hale getiren sistem araçlarda mükemmel bir performans sağlar. Kaliteli parça kullanımı nedeni ile ürünler güvenli kullanım fırsatı sunar. Güvenli alışveriş ve hızlı teslimat seçenekleri satışa sunulmaktadır.