Z052 - AHŞAP TEMİZLEYİCİ 20 LİTRE

129,00 ₺

Stokta Yok

Ahşap Temizleyici Fiyatları

Her evde bulunan ahşapların farklı temizleme şekilleri vardır. Bu ahşaplar bakım yapılmadığı durumlarda eskiyerek kullanılmaz hal alacaktır. Bunun için özel olarak üretilen sıvı temizleyicileri kullanmak daha sağlıklıdır. Uzun süre kullanım için organik yani doğal olanların tercih edilmesi gerekmektedir. Her yüzeye sürülebilen temizleyiciler ahşaba zarar vereceğinden dolayı bu duruma dikkat etmek gerekir. 

Ahşap Temizleyicilerde Farklı Seçenekler

Ahşap temizleyici çeşitlerin özü aynıdır, sadece yoğunlukları ve kokuları ile farklılık göstermektedir. Hangisi ile işlem yapılacağına kişi kendisi karar verebilir. Bazı ürünleri dökme bazı ürünlerin ise sıkma şeklinde olduğu görülmektedir. Sıkmalar direk ahşap yüzeylerin üstüne sıkılarak temiz kuru bir bez ile silinebilir. Dökme olan yoğunlaştırılmış ürünler ise belirlenen su ile karıştırılarak bez ve sopa yardımı ile ahşap yüzeylere sürülebilir. 

Bayanların En Çok Tercih Ettiği Ürün 

Her bayanın temizlik takıntısından dolayı kullandığı birçok genel temizlik ürünü vardır. Bazı ürünler sağlığımıza zarar vermektedir. Bunun bilinçsizce kullanılması durumunda hayatımızı tehdit eder. Daha uzun ve sağlıklı kullanılması açısından doğal ürünlere daha çok eğilim gösterilmektedir. Aynı zamanda bu ürünlerin doğal bitkisel özlerden yapılmasından dolayı tarihinin geçmesi ve bozulması söz konusu değildir. Yine de tavsiye edilen tüketim tarihine dikkat edilmelidir. Doğal sabunlu olanları hem hamileler hem de çocuklar için daha kullanışlıdır. Sağlık açısından daha iyi gelecektir. Aynı zamanda ahşap temizleyicilerin araç içi olanları da vardır.