Euromix Eko Akdeniz Plastik Klozet Kapağı Kutulu

122,49 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Plastik klozet kapağı çeşitleri ve aksesuarları hijyen ile konfor vadetmektedir. Birbirinden farkı özelliklere sahip olan klozet kapakları kullanıcıların yaşamını kolaylaştırmaktadır. Ürünlerin ana maddeleri fonksiyonellikleri, işlevleri, dayanıklılıkları, boyutları ve ergonomileri de değişiklik göstermektedir. Plastik klozet kapağı modelleri arasından dilediğinizi tercih ederek, tuvalet ile banyo alanlarınızı daha konforlu hale getirebilirsiniz.


Hijyenik Klozet Kapağı Modelleri


Klozet kapakları rahatlık, dayanıklılık ve farklı ebatlarda üretilmektedir. Düşmelere, darbelere dayanıklı modeller güvenliği arttırmaları ile dikkat çekmektedir. Kolaylıkla çatlamayan ve kırılmayan klozet kapakları uzun süre kullanım imkanı sunuyor. Yetişkinler için olduğu gibi çocuklar için de klozet kapakları bulunmaktadır.


Klozete kolay bir şekilde yerleştirilen çocuk klozet kapakları ile hem minikler hem de ebeveynler rahat edecektir. Antibakteriyel özelliklere sahip olan plastik klozet kapakları temizlik ile hijyeni önemseyenleri memnun etmektedir. Kolaylıkla temizlenen bu ürünlerin geri dönüşümlü malzemeden imal edilenleri farklı renk ile doku çeşitleri ile sizlere sunulmaktadır.


Klozet kapaklarının daha hijyenik olması için manuel kullanımlı kapak örtüleri ile sensörlü klozet kapakları da üretilmektedir. Kişisel kullanımda hijyeni doğrudan arttıran kapaklar tüm alanın temiz olmasına da katkı sağlamaktadır. Duvara sıfır klozetler, standart klozetler ve klasik asma modellere uyumlu olan klozet kapaklarının farklı modelleri de bulunmaktadır.


Yenilikçi Klozet Kapağı Tasarımları


Klozet kapakları kurulumlarından kullanım alanlarına kadar tüm aşamalarında farklı sistemlerden beslenebilmektedir. Örneğin, aile klozet kapakları özel tak çıkar mekanizması ile vida sökme gerekliliğini ortadan kaldırmaktadır. Tek bir dokunuş ile çıkarılabilen ve kolaylıkla temizlenebilen plastik klozet kapakları günlük kullanımda da bakım anlamında da avantaj sağlamaktadır.


Yavaş kapanma sistemine sahip klozet kapakları, kullanım öncesinde ve sonrasında sessiz bir alan yaratmanızı sağlamaktadır. Yavaş kapanan mekanizma ile gece klozet kullanımı sonrası kapak kapatılırken gürültü oluşmaz, sessizlik sayesinde kimsenin uykusu bölünmez. Mıknatıslı küçük kapak sistemlerinde minik kullanımda olmadığında mıknatıs mekanizması kapağı tutmakta ve pasif kapak kullanıcının sırtına düşmemektedir. Yetişkinlerin ve küçüklerin kolaylıkla kullanacakları çocuk oturaklı klozet kapakları fiyat bakımından da geniş bir yelpaze sunmaktadır.


Ekstra Hijyen Özellikli Klozet Kapakları


Hijyenik klozet kapakları yaşam alanlarından okullara, kafelerden ofislere kadar hemen her yerde kullanılmaktadır. Klozet sistemlerine montajlanan rulolu kapakların sensörlü ve manuel modelleri bulunmaktadır. Sensörlü klozet kapaklarını çalıştırmak için herhangi bir buton ya da kol aparatına ihtiyaç duyulmaz. Manuel klozet kapakları basit bir dokunuş ile klozet oturağını özel rulo ile kaplamaktadır.


Kızaklı yapıdaki kapaklar kolaylıkla çıkarılıp temizlenmektedir. Rulolu kapaklar israfı ve gereksiz kullanımı önlemektedir. Sensörlü kapaklarda hiçbir temas olmaması ve her kullanımdan sonra yeni örtü ile oturağın kaplanması hijyenin hayli yüksek olmasında fazlası ile etkili olmaktadır.


Klozet oturak mekanizmaları için farklı özelliklerde özel rulolar bulunmaktadır. Kağıt klozet örtüleri de oturak ile vücudun doğrudan temasını kesmekte ve hijyeni arttıran başka bir klozet ürünü olarak tercih edilmektedir. Parlak beyaz, klasik, dolgulu, desenli, süngerli modeller de dahil pek çok dizayna sahip modeller üretilmektedir. Plastik klozet kapağı fiyatları da ürünlerin kalite, tasarım  ve fonksiyonellik gibi niteliklerine bağlı olarak farklılık göstermektedir.