Maybelline New York Super Stay Full Coverage Concealer Kapatıcı 05 Ivory

148,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Maybelline New York Super Stay Full Coverage Concealer Kapatıcı 15 Light

148,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Real Techniques Rt-1542 Expert Concealer Kapatıcı Fırça

223,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Maybelline New York Fit Me Concealer 20 Sand

253,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Maybelline New York Super Stay Full Coverage Concealer Kapatıcı 10 Fair

148,90 ₺

Ücretsiz Kargo

New Well Liquid Concealer Kapatıcı D-113

36,42 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Concealer Fiyatları

Concealer ürünler her makyajın ilk aşaması için gerekli olan ürünlerdir. Makyaja başlamadan önce cildin nemlendirilmesi ve makyaja hazırlanması gerekir. Nemlendirilen ciltler makyaj için hazır hale gelir. Uygulanacak makyajda ciltteki kusur ve lekeleri kapatmak için mutlaka concealer ürünlere ihtiyaç duyulur. Cilde uygulanacak kapatıcılar makyaj sırasında oluşacak lekelerin gizlenmesini ve kapatılmasını sağlar. Bu şekilde kusurların gizlenmesi ile son derece profesyonel bir makyaj uygulaması yapmak da mümkün olur.

Farklı Tonlarda Concealer Ürünler 

Concealer ürünler cildi kapatıcı özelliğine sahip olması nedeni ile tercih edilir. Her makyajın olmazsa olmazı kapatıcılar her cilt tonuna uygun şekilde piyasada satışa sunulmuştur. Farklı cilt tonlarında kusurları tamamen kapatmak için özel olarak farklı tonlarda üretilir. Bronz tenler, beyaz tenler ve esmer tenler için farklı tonlar ile üretilen kapatıcılar arasından cilde en uygun ton tercih edilerek üst düzey verim almak mümkündür. 

Birçok Farklı Marka Seçeneği ile Kapatıcılar 

Kapatıcı ürün piyasasında oldukça geniş marka yelpazesi bulunur. Kalitesine göre fiyatların belirlendiği markalar birçok faekli kapatıcı urun seçeneği sunar. Her markanın özel karışım ile sunduğu kapatıcılar ciltte pürüzsüz bir görünüm isteyenler için oldukça idealdir. Kullanımı pratik olan kapatıcılar kısa sürede cilt üzerinde sabitlenerek kurur ve bulaşmaz. Makyaj aksa bile kapatıcılar çıkmaz ve gün boyunca lekeleri gizleyerek kusursuz bir makyaja sahip olmak mümkün olur.