CHUNKY ÖRME KEDİ YATAĞI&KÜÇÜK IRK KÖPEK YATAĞI(RENKLİ)

10% 200,00 ₺

180,00 ₺

Ücretsiz Kargo

CHUNKY ÖRME KEDİ YATAĞI&KÜÇÜK IRK KÖPEK YATAĞI(RENKLİ)

10% 200,00 ₺

180,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Pet Hut Polarlı Peluş Kedi Yatağı

195,90 ₺

Ücretsiz Kargo

CHUNKY ÖRME KEDİ YATAĞI&KÜÇÜK IRK KÖPEK YATAĞI(RENKLİ)

10% 200,00 ₺

180,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Kedi Köpek Yatağı Boncuk Elyaflı

67,62 ₺

Stokta Yok

İç ve Dış Mekan Kedi Yatağı Fiyatları

Kedi yatakları kedilerin rahat ve huzurlu bir şekilde uyuyabilmesi ve dinlenmesi için tasarlanıp üretilen konforlu ürünlerdir. Kedi sahipleri kedilerini rahat ve mutlu etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmakta ve onlara sıcak bir yuva sunmaktadır. Kedi yatakları da kedilere özel olarak sunulan ürün grupları arasında yer almaktadır. Kedi yatakları kedilere özel kullanım alanları sunarak onları mutlu eden önemli gereçler olarak karşımıza çıkmaktadır. Kedi yatağı fiyatları ürün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Her bütçeye uygun kedi yatağı modelleri Lazımbana’da uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Siz de bu kedi yataklarına sahip olarak kedilerinizi mutlu ve rahat ettirmek isterseniz Lazımbana’dan sipariş verebilirsiniz.

Kedi Yatağı Modelleri

Kedi yatağı modelleri şık ve gösterişli tasarımlarıyla insanları bile kıskandıracak seçenekler sunuyor. Kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde oldukça uzun ömürlü bir kullanım vaat ediyor. Kedi yatakları kolay yıkanılabilir ve temizlenebilir özelliklere sahiptir. Belirli aralıklarla temizliğinin yapılması kedilerin sağlığı açısından önemli bir detaydır. Kedi yatakları çeşitli renk ve desen seçenekleriyle oldukça şık tasarımlara sahiptir. 

İç ve dış mekân kedi yatağı soğuk havalarda kedileriniz soğuktan etkilenmemesi için ideal bir yatak seçimidir. Kedi yatakları farklı ürün kalitesi ile ve renkli tasarımlarıyla kullanım kolaylığı sağlayan ürünlerdir. Siz de Lazımbana’dan en uygun fiyatlarla kedi yatağını sipariş verebilirsiniz.