Ürün Bulunamadı.

Tavan Tipi Access Point Fiyatları

Tavan tipi Access Pointlerin özellikleri, kullanım şekli, mesafesi ve hızı göz önünde bulundurarak birçok fiyat aralığı olabilir. Ayrıca her markanın kendine ait kullandığı parçalardan dolayı pahalı ve ucuz olabilir. Bu aparatlar 2 renktir ve boyanabilir. Aynı zamanda dairesel ya da kare şekilde satılan bu ürünlerin antenli ve antensiz çeşitleri de bulunmaktadır.

Tavan Tipi Access Point

Gelişen teknoloji ile birlikte en fazla kullanımı yayılan internet, artık tüm evlerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda çeşitli internet operatörlerinin yapmış olduğu kampanyalardan dolayı birçok firma hızlı ve güvenilir internet hizmeti sağlamaktadır fakat bazı durumlarda çoklu kullanım yapılmak istenebilir. Ve ne kadar hızlı ve gelişmiş olsa da internetin mesafesi göz önünde bulundurulmasıyla Access point hayat kurtarmaktadır. Bu aletler birden fazla kullanıcının kesintisiz internet hizmeti alması için tasarlanmıştır. 

Tavan Tipi Access Point Kullanım Alanları 

Tavan tipi Access Point makineleri her türlü ortam için üretilmiştir ve kesintisiz hizmet sağlar. Bu makinelerin aynı zamanda az yer kaplaması ve kurulumunun kolay olması talepleri çoğaltmaktadır. Bu makineler genellikle otellerde ve büyük holdinglerin santrallerinde kullanılmaktadır. Otellerde her kat tavanlarına asılan makineler hızlı şekilde internete girilmesine olanak sağlamaktadır. Çekim gücünün az olduğu durumlarda devreye girer. Geliştirici ve iletici olarak hizmet veren bu aletlerin kullanım ömrü çok uzundur. Bazı durumlara göre pilli veya direk şarjlı olarak kullanılabilinir. Kullanılan adaptörler ile herhangi bir bakıma ihtiyaç duymayan bu aparatların en çok kullanılma sebebi budur.