10-16-25-35-50-70-95-120-150-185 Mm Skp Sıkmalı Tip Kablo Papucu

14,70 ₺

Stokta Yok

Kablo Makarası Modelleri ve Fiyatları

Kablo makarası genelde 4 priz girişi olan ve uzun kabloları sarmak için tasarlanmış aletlerdir. Günümüzde birçok bahçe, inşaat alanları, iş yerleri gibi alanlarda kullanılır. 20 mt'den 50 mt uzunluğa kadar kablo sarılabilir. Farklı renklerde olup demir tutacağı sayesinde kolayca taşınabilir. Ayrıca 4 priz girişi bulunan kablo makaralarına aynı anda 2 ya da 3 fiş takabilirsiniz. 250 volta kadar elektrik akımına sahiptir.

Seyyar kablo makaralarını istediğiniz her yere götürebilirsiniz. İster boş makara isterseniz de kendiliğinden kablolu olarak satın alabilirsiniz. Ürünü aldığınızda prizlerinin çalışıp çalışmadığını kontrol ederek alınız. Aksi bir durumda aldığınız yer ile irtibata geçerek değişim sağlayabilirsiniz. Oldukça pratik ve kolay kullanımından dolayı birçok evde bulunmaktadır.

Kablo Makarası Nasıl Çalışır?

Boş olan kablo makarası farklı uzunlukta sarılabilen kabloları sararak kullanılabilir. Birbirine ek yapılan kablolar yerine 4 priz girişi ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elektriğin fazla olmaması ve herhangi bir çarpılma durumuna dikkat ederek hepsinin aynı anda kullanılmaması önerilir.

Kendiliğinden kablolu makaralarda belli bir uzunluğa sahip kablonun ucu makaraya sabitlenmiştir. Diğer ucundaki fişi prize takarak üzerindeki düğme sayesinde kolayca kullanabilirsiniz. Özellikle büyük alanlı bahçe ya da çim biçmelerinde oldukça rahat ve kullanışlıdır. Demir tutacağı sayesinde kolay taşınır ve bir zarar vermez. Yağmur suyunun değmeyeceği yerlerde saklanılması uygundur. Ayrıca soba ya da elektrikli soba yakınında da tutmayınız. Sizde kaliteli ve güvenli kablo makaralarına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.