Roll-Up Sarı Plastik Kaşık 10 Lu

62,72 ₺

Plastik Kaşık Kristal Seri 100 Lü

25% 19,50 ₺

14,53 ₺

Stokta Yok

Plastik Kaşık Fiyatları

Kullan at ürünlerin başında yer alan plastik kaşıklar her daim en fazla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Pratik kullanımları nedeni ile birçok organizasyonun yoğun ilgi gösterdiği ürünlerdendir. Yeme& İçme sektörünün rağbet gösterdiği plastik kaşık ürünleri rahat taşınabilmesi, uygun fiyat seçenekleri ve rahat kullanımı nedeni ile tercih edilir. Beyaz ve şeffaf plastikten üretilen bu kaşıklar her türlü yeme görevini rahatça yerine getirmeyi sağlar. Geniş kaşık ağzı sayesinde yemekler dökülmez ve damlamaz. Kaliteli plastik olmasından dolayı iste kolay kolay kırılmaz. Darbeye dayanıklı olan plastik kaşıklar sıcağa karşı da dayanıklıdır. Yemek sıcaklığında erime yapmayan ürünler güvenle tercih edilebilir.

Çoklu Alımlarda Uygun Fiyat Garantisi

Plastik kaşık genelde toplu şekilde satışa sunulan ürünlerdir. Bu nedenle her dönemde uygun fiyat seçenekleri sunarlar. Toplu organizasyonlar için tercih edilen kaşıklar paketler içerisinde 50’li, 100’lü ve 200’lü gibi farklı adet sayıları ile satışta yer alır. Bu sayede toptan fiyat seçeneği ile müşteriler indirimli fiyatlar ile kaşıklara sahip olur. Çatal ve bıçaklar ile de tercih edilerek kusursuz bir yemek organizasyonu için güvenle tercih edilebilir.

Plastik Dondurma Kaşıkları

Kullan at ürünler arasında yer alan dondurma kaşıkları ile de yaz mevsiminin vazgeçilmesi dondurmaları da rahatça yemek mümkün olur. Tutması ve kullanması oldukça kolay olan bu kaşıklar sadece dondurma yemek için tasarlanmıştır ve hassasiyet açısından oldukça dayanıklıdır. Toplu paket ve uygun fiyat seçenekleri ile satışasunulmaktadır.