Ürün Bulunamadı.

Ahşap Jaluzi Fiyatları

Ahşap jaluzi fiyatları, üretimde kullanılan malzemeye, perdenin boyutlarına göre değişiklik göstermektedir. Genellikle ramin ve bambu ağacından üretilen jaluziler, rulo ya da katlamalı mekanizmaya sahiptir. Kullanım kolaylığına ve şık tasarıma sahip olan ahşap jaluzileri Lazımbana siz değerli kullanıcıları için bir kategori altında bir araya getirdi. Lazımbana’da ahşap jaluzi kategorisini inceleyerek en uygun fiyatlarla ve size özel fırsatlarla ahşap jaluzi perdelere sahip olabilirsiniz.

Ahşap Jaluzi Modelleri

Farklı model ve renk seçeneğine sahip olan ahşap jaluzi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Genellikle 25, 35 ve 50 mm ölçülerinde üretilmektedir. Her mekâna uyumlu olarak kullanılabilen jaluziler, dekoratif anlamda şık bir görünüm sunmaktadır. Dalları sıcak ve soğuğa dayanıklı olarak üretilmektedir. Bu şekilde her mevsimde kullanım kolaylığı özelliklerine sahiptir. Ahşap jaluzilerin Nemli mekanlarda kullanılması doğru değildir.

Ahşap Jaluzi Nasıl Temizlenir?

Ahşap jaluzi bakteri ve leke tutmaz özelliklere sahiptir. Üzerinde kullanılan boyalar yüksek standartlarda üretilmiş sağlıklı kullanım sunan ahşap boyalarıdır. Jaluziler ahşap özellik gösterdikleri için çok sulu kalması kullanıma aykırıdır. Hafif nemli bezle tozu alınarak silinebilir. Bu şekilde perdenizin yıpranmasını önlemiş olursunuz ve daha uzun ömürlü bir kullanım sağlarsınız.