Ürün Bulunamadı.

Post İt Fiyatları

Evrak işleri ile uğraşanlar veya öğrenciler eğitim hayatlarında aktif oldukları süre boyunca post it gereçlerden yardım alarak çalışmalarını yürütürler. Her türlü not ve önemli bilginin korunmasını sağlayan post itler kolay kullanım sağlaması ve pratik olması nedeni ile öncelikli tercih nedenidir. Farklı renkleri ve şekilleri ilgi çeker ve rağbet görür. Kolay kullanım fırsatı sunar ve birçok farklı boyutta satılması birbirinden farklı kullanımlar için idealdir. 

Eğitimcilerin İlgi Gösterdikleri Post İt Ürünleri

Post-it ürünler genelde eğitim sektörünün tercih ettikleri ürünlerdir. Sarı, yeşil, pembe, turuncu gibi birçok farklı renge sahip post itler ebat olarak da birbirinden farklı seçenekler sunar. Tercihe göre karar verilen post itler not almayı ve saklamayı kolaylaştırır. Yapışkanlı yapısı her yüzeye kolay yapışmasını sağlar. Kitaplar arasında taşınan post it ürünler kısa notlar alarak çalışmadan daha başarılı sonuçlar elde edilmesini sağlar. Kitaplar haricinde bilgisayarlar ve duvarlar gibi birçok farklı zemine de yapışarak günlük yaşam için oldukça rahat bir kullanım imkânı sunar.

Post İt Çeşitleri 

Post it çeşitleri 75x100, 40x50, 75x50 75x75 gibi standart ölçüler ile satılır. Bunun yanı sıra konuşma balonu, kalp, çizgili not defteri ve ok gibi farklı modellerde de satışa sunulmaktadır. Tekli paketlerin yanı sıra üç farklı renk seçeneği ile de satılır. Ok post it ürünler 5’li paketler halindedir v e her biri farklı renktedir. Ok post it ürünler ayraç amacı ile kullanım anlamında idealdir.