Ürün Bulunamadı.

Bulaşık Makinesi Parlatıcı Çeşitleri ve Fiyatları

Bulaşık makinalarının hem daha temiz yıkaması hem de içinin kirlerden arındırılması için bazı yardımcı ürünlere ihtiyacı vardır. Bulaşıkların özellikle cam bardakların pırıl pırıl ve ışıltılı olması için makinenize parlatıcı koymalısınız. Parlatıcı olmadan makineniz bulaşıkları yıkar elbette. Fakat parlatıcı olduğunda daha temiz ve parlak yıkar. Piyasada pek çok markada bulaşık makinesi parlatıcı ürünleri bulunmaktadır. İyi bir marka seçimi ile bulaşıklarınızı daha parlak ve temiz yıkayabilirsiniz.

Bulaşık makinenizin parlatıcı haznesine belirtilen miktarda koyarak kullanabilirsiniz. Bardaklarınızda oluşan buğulu ve su lekelerine karşı en iyi çözümdür. Ayrıca zorlu lekelerde inanılmaz etkileri vardır.

Bulaşık Makinesi Parlatıcısının Özellikleri

Makine parlatıcısının birçok özellikleri bulunur. Bulaşıklarınızın daha temiz ve hijyenik olmasını istiyorsanız bulaşık makinesi parlatıcısı tam size göre. Bardaklarda buğulu ve su lekesi oluşumunu engeller. Bulaşıklarınızı asla çizmez ve göz alıcı bir parlaklık verir. Zorlu lekelerle savaşır. Düzenli olarak kullanıldığında bulaşıklarda büyük oranda parlaklık sağlar.

Bulaşık makinesi temizleyicisi sayesinde göz alan bardaklarınızla komşularınızı kıskandıracaksınız. Kaliteli bir bulaşık makinesi parlatıcısı sayesinde bulaşıklarınız ilk aldığınız gün ki gibi kalır. Özellikle kireçli sularda son derece işe yaramaktadır. Makinenizin parlatıcı gözüne belirtilen miktarda koymalısınız. Parlatıcılar içerisinde  surfaktan adında bir madde bulunur. Bu sayede su bulaşıklarınızın üzerinde kalmadan akıp gider. Sizde en kaliteli ve en güvenli bulaşık makinesi parlatıcıları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.