Bosphorus Kuzu Etli ve Pirinçli Kedi Ödülü 3 x 5 G

192,50 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Kediler, özellikle onlara bakan bireylerin sevgisini kazanmak ve onları mutlu etmek için birden fazla şey yaparak onların taktirini kazanmayı bekler. Bazı durumlarda sadece onay vermekle tatmin olmayan kedi sahipleri, sevimli dostlarını sevindirip daha fazla motive etmek için onları ödüllendirirler. Kedilerinize verebileceğiniz en değerli ödül, günlük mamalarının yanı sıra bir atıştırmalıktır. Çeşitli markalar ödül mamaları adına birçok ürün piyasaya sürmüştür. Farklı etlerden üretilen kraker, bisküvi, çubuk, et kaplı kemik, kemirme kemikleri ve bu mamalara benzer birçok seçenek ile kedilerinizin heyecanına şahit olabilirsiniz. Kedilerinizin eğitimi konusunda da size yardımcı olan ödül mamaları, beslenme yerine geçmez. 


Kediler İçin Ödül Mamaları Ne Zaman Verilmelidir?

Kedilere birçok sebepten dolayı ödül mamaları verilir. Ailenize yeni katılan yavru kedinize oturmasını, pati vermesini ve birçok komutları bu mama sayesinde kolaylıkla öğretebilirsiniz. Eğitimleri hayatlarının bir parçası olduktan sonra ödül mamalarını vermeyi bırakabilirsiniz. Kedilerinizin evinizde oturmaları gereken alanları öğrenmeleri için bu tarz uygulamalara gidebilirsiniz. 


Tahıllı, sebze kaynaklı, somonlu, kuzu etli, hindi etli ve birden fazla besin kaynağıyla elde edilen bu mamaların lezzetleri kediler açısından ilgi çekicidir. Bu sebepten dolayı her zaman istenilen sonucu elde etmiş olursunuz. Kedilerinize ödül verdiğiniz konu ve süreler konusunda dikkat etmeniz gereken hususlar bulunmaktadır. 

Çok istekli olduğu halde, sizin razı olmadığınız bir şeyi yapmamasını; mesela siz misafirlerinizle yemek yerken masaya yaklaşmaması için verdiğiniz ödül size uzun zaman büyük fayda sağlar.

Yeni öğrendiği bir hareketi zorlanarak da olsa yapmaya çalıştığı zaman ödüllendirilirse sevimli dostunuzun gelişimi hız kazanır.

Sizi korumaya çalıştığı ve dışarıda sizi kontrol etmek için sürekli yanınıza geldiği sürelerde onu ödüllendirmeniz onun bu davranışını geliştirecektir.

Bayram, yılbaşı, sizin doğum gününüz gibi özel günlerde sevimli dostunuza ödül maması vererek sevincinize onu da ortak edebilirsiniz.

Köpeğiniz olumlu bir davranış yaptıktan sonra ödülü hemen vermeniz gerekir. Ödülün birkaç saniye gecikmesi bile ödülle olayın bağlantısını kuramamasına neden olur.

Olumsuz bir davranış sonrasında ödül maması verilmesi algıda karışıklığa neden olacaktır.


Kaliteli Besin İçeriklerine Sahip Kedi Ödül Mamaları 

Köpek ve kedi ödül mamaları besin yerine geçmez fakat kedi ve köpeğin eğitimine ve sevincine katkı sağlar. Kedi veya köpeğiniz ödül mamasını almak için olumlu davranışlar sergilemeye devam edecektir. Markalar tarafından her geçen zaman yeni içeriklerle geliştirilen ödül mama çeşitleri; sevimli dostlarınızın yaşına, kilosuna ve cinsine göre değişik seçeneklere sahiptir.

Onları ödül mamaları verirken diş ve ağız sağlığını da koruyan ürünler, birçok markaların seçenekleri arasında yer alır. Dişlerde tartar oluşumuna engel olan seçenekler ise köpek veya kedinizi mutlu ederken bir yandan da sağlıklarını korumaya yardımcı olur. Köpek ve kedilerinizin severek yiyeceği ve asla sıkılmayacağı bu ürünlerin içerisinde somon, hindi, ördek, kuzu ve bunlara benzer proteinler ile birçok sayıda gıda bileşenleri yer alır. Öğün yerine geçmeyen sadece atıştırmalık olarak değerlendirilen en iyi kedi ödül maması çeşitleri vitamin ve mineral bakımından zengindir.


Kedi mamalarının bilmeniz gereken özellikleri ve kullanım şekilleri bulunmaktadır. 


Dondurularak kurutulmuş kedi ödül mamaları katkı maddesi içermez.

Tek protein kaynağı içeren ürünler gıda alerjisi riskini minimum seviyeye düşürtür.

Diyet mama ile kedi veya köpekler için uygun ödül maması seçenekleri bulunur.

Ürünler açıldıktan sonra tekrar buzdolabında saklanabilme özelliğine sahiptir.

Ürünleri serin ve kuru yerlerde muhafaza etmeniz gerekir.

Kedi ve köpeklerinize ödül mamaları verirken yanına bir kap su koymayı unutmayınız.


Ödül Maması Fiyatları 

Kedi ve köpek ödül mamalarına ait geniş bir fiyat aralığı mevcuttur. Somon, ördek, kuzu eti gibi yüksek segmentli içerikleri bulunan mamaların fiyatları, tahıl ve sebze içeriklerine sahip olanlara göre daha yüksek fiyatlıdır. Kedi ödül mama fiyatları, marka ve ürün miktarına göre farklılık gösterir. Aynı zamanda kedi ödül mama fiyatları, marka ve ürün miktarına göre farklılık gösterir.