Ürün Bulunamadı.

Playstation 4 oyunlarını, son olarak alabileceğiniz PS4 ile birlikte oynayabilirsiniz. Playstation 4 oyunları macera, adrenalin, korku, aksiyon, gerilim, eğlence, yarışma, savaş, spor kategorilerinde her zevk ve talebe uygun seçenekleri de sunuyor. En gerçekçi grafikler ve teknoloji sayesinde getirdiği pek çok yenilikle de adından söz ettiriyor. Yaşı ne olursa olsun herkes tutku dolu oyunlar oynamak için play station 4 modelini favoriler arasında bulunduruyor. Ekranın karşısına geçip saatler boyunca kalkmak istemeyeceğiniz playstation 4 oyunları büyük bir ilgi görmeye de devam ediyor.

PS'4 Oyun Oynama Seçenekleri

Playstation 4 modeli artık oyunları çok daha efektif oynayabilme şansını da tanıyor. Tek kişilik oyunlar dışında multiplayer özelliği de geliştirilmiş fonksiyonlarıyla sizleri bekliyor. Aynı zamanda bu model internet üzerinden de çoklu oyun oynayabilme farkını gösteriyor. Bir savaş oyunu üzerinde arkadaşınızla konuşarak iletişime geçme ve strateji geliştirme özelliğinden istifade edebiliyorsunuz. Oyunlarınızı kaydetme ve farklı yöntemlerle sosyal medya hesaplarınız üzerinden videosunu yayınlama gibi avantajları da oyun tutkularını hayran bırakıyor. Bu model yazılımının sizleri mutlu kılacak diğer bir avantajı ise de canlı yayın yapabilir olmanızdır. Siz oynarken pek çok kişi izlesin istiyorsanız hemen bu durumu değerlendirebilir ve oyun anlarınızı çok daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Oyunların hemen hemen hepsinde Trophy içerikli seçenekler olabiliyor. Bu yarışlara dahil olarak kazandığınız puan veya ödülleri görebilirsiniz. PSN özelliğiyle arkadaşlarınızın da aldığı puanlara bakabilir ve sıralamanızı hemen tespit edebilirsiniz.

Kendi Tarzınıza Uygun Bol Oyun Alternatifleri

Tüm oyuncularının kendi tarz ve beğenisine göre playstation 4 oyunları bulması mümkün. Ancak bunlar arasında yapım kalitesi en üst seviyede olanlar her daim favoriler arasında yer alıyor. SONY, ülkemizde verdiği değeri pek çok oyununda gösteriyor. Dil bilmeyenler için Türkçe menü hizmeti, daha kolay şekilde oyuna erişebilmenin kapılarını açıyor. Oyun konsolunun nitelikleri ve donanım bakımından en ileri teknolojiyle imal edilmiş olması çok daha kaliteli bir verim almayı da garanti kılıyor. Senaryolu ve bir bölümden başarıyla geçip yeni maceraya atılmanız gereken oyun tipleri böylece motivasyon kaybı olmadan oynanabiliyor.

Çok Satan PS4 Oyunları Hakkında

Oldukça fazla sayıda oyun alternatifi bulunmasına rağmen çok satanlar her zaman daha fazla ilgi görüyor. Fifa 2019, NBA 2K 2019, Read Dead Redemption 2, GTA 5, Uncharted 4, Marvel's SipiderMAN, God of War gibi her kategoride oyunlar en çok talep edilenler arasında bulunuyor. Ancak sadece spor ya da savaş türleri ile playstation 4 oyunları sınırlı kalmıyor. Müzik içerikli oyunlar neredeyse evde çılgınca partiler düzenleyecek kadar oyun sevdalılarını etkiliyor. Hangisini almak istiyorsa içerik açısından inceleme yapabilir ve hangisinin doğru bir seçim olacağına da karar verilebilir.

PlayStation 4 Oyun Fiyatları

Çok daha gerçeğe yakın oyun deneyimi için ödenecek fiyatlarda oyun tutkunlarının merak ettiği husus oluyor. Genel olarak bütün bütçelerin karşılığı olacak seçenekler bulmak da gerçeğe dönüşüyor. Tek kişi oynanabilen oyunların çoklu oyun türlerine göre daha az maliyetli olacağı söylenebilir. Yeni yapım oyunlara ödenecek fiyatlar ise daha yüksek olabilir. Fakat belirli zaman diliminde PS4 oyunlarının genelinde indirimler yapılabiliyor. Şayet bunları yakından takip ederseniz belki de %50'den fazla indirimlerden yararlanılabilir. Oyun sayınızı da bu yöntemlerle çoğaltabilirsiniz. Yine bazı dönemlerde özel koleksiyonların hazırlanıp satışa sunulması da görülebiliyor. Bu koleksiyon içerisinde fazla sayıda oyun CD'si ve çok daha ekonomik bedeller ödenerek ihtiyaçlar karşılanmış oluyor.